WD 5TB My Passport Black 3Y product
Икона в кампания
HDDEXWDWDBPKJ0050BBKHDDEXWDWDBPKJ0050BBKHDDEXWDWDBPKJ0050BBKHDDEXWDWDBPKJ0050BBK

Твърд диск 5TB, Western Digital My Passport, черен, външен, USB 3.2 Gen 1

Национална промоцияПромоцията е валидна от 01-09-2020 04:10:00 до 30-09-2020 04:10:00
или до изчерпване на складовите наличности.

  • Безплатна доставка
269.00 лв

Всички цени са с начислен ДДС

ОписаниеТехнически характеристикиВземи на изплащане
Western Digital My Passport
WDBPKJ0050BBK
Black

Всяко пътуване се нуждае от паспорт.
Дискът My Passport е надеждно, преносимо хранилище, което ви дава увереност и свобода да продължите напред. С нов, стилен дизайн, който се побира в дланта на ръката ви, има място за съхранение, организиране и споделяне на вашите снимки, видеоклипове, музика и документи. Перфектно сдвоено със софтуера на WD Backup ™ и защита на паролата, устройството My Passport помага за запазване на съдържанието на вашия дигитален живот.

Възползвайте се максимално от пътуването си със стил, който ви подхожда. Новият My Passport е преработен, за да се отличава с удобен, тънък фактор на формата и се предлага в гама от живи цветове.

Уверете се, че всичко, което създавате по време на собствения си житейски път - снимки, видеоклипове, музика и документи - не се губи. Устройството My Passport се предлага със софтуер WD Backup ™, който може да бъде настроен да се изпълнява автоматично в графика ви. Просто изберете времето и честотата, за да архивирате важни файлове от вашата система в устройството My Passport.

Пазете съдържанието на вашия дигитален живот със защита на паролата My Passport и вградено 256-битово хардуерно AES криптиране. Просто активирайте защитата с парола и задайте своя персонализирана парола с помощта на WD Discovery ™

Супер лесно
Преносимото хранилище на My Passport е готово веднага, като всички необходими кабели. И с SuperSpeed ​​USB можете бързо да започнете да архивирате всичко в живота си и да продължите да шофирате напред

Социални
Включеният WD Discovery ™ софтуер ви позволява да се свързвате с популярни социални медии и услуги за съхранение в облак като Facebook, Dropbox и Google Drive ™. Безпроблемно импортирайте, организирайте и споделяйте вашите снимки, видеоклипове и документи в устройството My Passport, за да архивирате вашия онлайн социален живот.2 WD Discovery може също да управлява вашето устройство чрез WD Drive Utilities ™.

Спецификации:

Capacity
5 TB

Interface
USB 3.2 Gen 1

Compatibility
Windows® 10 or Windows 8.1 operating systems. Requires reformatting for other operating systems.

Dimensions (L X W X H)
4.22" x 2.95" x 0.75"

In The Box
Portable hard drive
SuperSpeed USB cable
WD Discovery™ software
Quick install guide


Виж още Твърди дискове Външни Western Digital

Технически характеристики

Капацитет:  5000 GB
Размер:  2.5 "
Интерфейс:  USB3.1

Вземи на изплащане

  • Какво пазаруват другите Какво пазаруват другите
  • Какво пазаруват другите Най-продавани продукти
  • Какво пазаруват другите Промоционални продукти