WACOM Intuos Pro S PTH-451 product
НазадGTBLWCMPTH451GTBLWCMPTH451GTBLWCMPTH451GTBLWCMPTH451GTBLWCMPTH451Напред

Описание

WACOM Intuos Pro Small (Малък) – за най-добрите творци в света.

 

 

https://www.wacom.com/-/media/wacomdotcom/images/products/all/specs/intuos-pro-small-size-si.jpg Tilt pressure sensitive express keys right-left-hand-ergonomics-si https://www.wacom.com/-/media/wacomdotcom/images/products/all/specs/usb-wireless-connection-si.jpg Win MAC compatibility
Размери на таблета: 320 x 208 x 12 mm с активна площ (Д x Ш): 157 x 98 мм 2048 нива на натиск и разпознаване на наклона на писалката  ExpressKeys, Home Button, Touch Ring - функции пестящи време  Удобна работа с лява и дясна ръка  Комуникация чрез USB, Wireless Съвместимост с Windows и Mac ОС 

 


Новия Wacom Intuos Pro таблет комбинира отличните възможности за работа с чувствителната на натиск писалка и интуитивната мултитъч функция. Той Ви дава възможността да постигнете професионални резултати по лесен и интуитивен начин. Intuos Pro е проектиран за професионална работа и дава възможност на потребителя да разкрие изцяло творческите си способности.

Чувствителната на натиск и наклон писалка Ви позволява да постигнете точност и прецизност, както и с традиционните четки, флумастери и маркери, а мултитъч функциите Ви помагат по-лесно да позиционирате и навигирате своята работа по лесен и интуитивен начин.

С предварително дефинираните функции на бутоните можете да извлечете максимума от възможностите на приложението, с което работите. Новият софтуер за управление на таблета предлага оптимални селекции на Експресните бутони (ExpressKeys) за различните видове програми. Благодарение на тези програмируеми бутони и Touch Ring бутона вие имате бърз достъп до всички желани от вас команди. А с вградената мулти-тъч функция Вие можете много лесно и бързо да навигирате, мащабирате или завъртате изображението, както и да създадете свои собствени мулти-тъч команди.

Технически характерситики:

Размери (Ш x В x Д): 320 x 208 x 12 mm
Тегло: 0.66 кг
Интерфейс: USB & Wireless
Активна площ (Д x Ш): 157 x 98 мм
Разделителна способност: 0.005 мм (5,080 линии/инч)
Точност при писалка: ± 0.25 mm
Точност при мишка: ± 0.5 mm
Чувствителност на наклон: ± 60°
Брой отчитания на състоянието: 200 точки в секунда
Максимална височина на отчитане при писалка: 10 mm
Сертификати: FCC class B, VCCI class B, CE
Технология: Electromagnetic resonance method
Дължина на кабела: 2.5 m
No. of ExpressKeys: 6
Виж още Графични таблети Wacom

Технически характеристики

Вид активна площ:  Non-Display
Интерфейс:  USB
Налягане писалка:  2048 ниво на натиск
Резолюция:  5080 lpi
Размер Активна Площ:  157 x 98 mm

Вземи на изплащане

Свързани продукти и тагове: