Uncharted: Drakes Fortune - Essentials product
GCONGUNCHARTEDDRAKESFORTUNEPS3GCONGUNCHARTEDDRAKESFORTUNEPS3GCONGUNCHARTEDDRAKESFORTUNEPS3GCONGUNCHARTEDDRAKESFORTUNEPS3

Uncharted: Drakes Fortune - Essentials, за PlayStation 3

  35.00 лв
  Купи

  Всички цени са с начислен ДДС

  Описание

  Uncharted: Drakes Fortune - Essentials

  Извличайки предимствата на PS3, Uncharted: Drake’s Fortune е разработена с патентованата технология, която обещава да впечатли играчите с невероятно реалистични герои и околни среди. Базирайки се на наследството си от невероятни истории, Naughty Dog са създали заплетен сюжет, който ще ви кара да отгатвате всеки следващ ход. Uncharted: Drake’s Fortune ви отвежда в свят, преливащ от реализъм и неочаквани съпоставки. Склонният да прави много грешки герой Нейтън Дрейк, подобен на изобразяваните в приключенските филми, внася човечност и правдоподобност, невиждани досега във видео игра, станали възможни единствено чрез технологичните подобрения на PS3.
  400-годишна следа в ковчега на сър Франсис Дрейк тласка съвременен търсач на съкровища към изследването на прочутите богатства на Ел Дорадо, което води до откриването на забравен остров насред Тихия океан. Проучването се оказва смъртоносно, когато Нейтън Дрейк попада в безизходица на острова и е преследван от наемници. Превъзхождани по численост и по оръжие, Дрейк и спътниците му трябва да се сражават, за да оцелеят, когато започват да разкриват ужасните тайни, скрити на Острова.


  Виж още Игри за Конзоли SCEE

  Технически характеристики

  Конзола:  PS3
  Жанр:  Екшън
  Тип:  Singleplayer / Multiplayer
  Тип мултиплейър:  Versus
  Интернет връзка:  Незадължителна
  Вид:  Игра
  Възрастова граница:  16+