TrackMania Turbo product
НазадGMTRACKMANIATURBOGMTRACKMANIATURBOGMTRACKMANIATURBOGMTRACKMANIATURBOGMTRACKMANIATURBOGMTRACKMANIATURBOНапред
ОписаниеТехнически характеристики
Trackmania Turbo е най-новата част от популярната поредица на студиото Nadeo. С повече от 21 милиона играчи по света, Trackmania Turbo е перфектната състезателна игра за всеки, който иска да изживее детските си фантазии, свързани с малки колички-играчки. Над 200 главозамайващи писти, разпростиращи се на четири красиви обстановки, всяка от които със свои собствен геймплей стил.

Ще се потопиш в света на аркадните състезания по начин, който е единствено възможен в Trackmania. С обновена и красива графика от следващо поколение, новата артистична насока на играта ще те очарова, а достъпният, но все пак труден за усъвършенстване геймплей ще те въведе неусетно в забавлението на високи обороти.

Геймплеят в Trackmania Turbo предразполага към преиграване на много от елементите в заглавието. Това е постигнато благодарение на умелото съчетание на перфектен аркаден начин на игра и имплементирането на редактор на писти, в който можеш да прекараш часове наред, опитвайки се да конструираш възможно най-щурата писта.

4 отделни обстановки, 4 различни начина на игра - Състезавай се насред прекрасни обстановки, пресъздадени благодарение на новия графичен енджин на играта
Кампания - изпитай уменията си, печели медали, отключи над 200 уникални писни и 5 отделни нива на трудност, докато се изкачваш в световната ранглиста
Кооперативна игра - Не е задължително да препускаш сам през пистите в Trackmania Turbo. Извикай свой приятел и заедно поемете контрол върху един автомобил, използвайки два контролера. Но внимавай! комуникацията и синхронизацията в изпълнението на различни действия са ключът към успеха!
Trackbuilder - с вграденият редактор на писти имаш свободата да създадеш писта, каквато може да бъде пресъздадена, независимо колко богато е въображението ти! Запази творението си, изпробвай го и го сподели онлайн, като предизвикаш и други играчи.


Виж още Игри за PC Ubisoft

Технически характеристики

Жанр:  Състезателна
Тип:  Singleplayer / Multiplayer
Тип мултиплейър:  Versus
Интернет връзка:  Задължителна
Вид:  Игра
Възрастова граница:  3+

Свързани продукти и тагове: