Tower of Guns Limited Edition product
НазадGCONGTOWERSOFGUNSLEPS4GCONGTOWERSOFGUNSLEPS4GCONGTOWERSOFGUNSLEPS4GCONGTOWERSOFGUNSLEPS4GCONGTOWERSOFGUNSLEPS4GCONGTOWERSOFGUNSLEPS4Напред

Описание

Tower of Guns Limited Edition включва:

Играта Tower of Guns.
Ексклузивна метална кутия.
Играе ти се олдскул шутър? Ето го и решението - Tower of Guns връхлита с пълна сила, за да внесе доза носталгия, доза изненада със случайно генерираните елементи в играта и разбира се, дълги часове стреляне по враговете.

За всички, които имат твърде много игри или твърде малко време, това е идеалният вариант - няма нужда да помниш до къде си стигнал и през какво си минал, ще успееш отново в рамките на час- два, с едно голямо "но", съдържащо се във фразата "няма да бъде никак лесно".
Различни противници, различни умения, различни босове, никога няма да минеш през един и същи тунел със системата за генриране на нива на случаен принцип. Очаквай неочакваното!
Откачена работа! Нищо не е каквото си си го представял, дори уменията ти са странни. Колко високо можеш да скачаш?
С какви оръжия разполагаш? Забрави наученото досега. С правилната модификация, оръжието ти ще се преобрази по начин, който ще погъделичка приятно желанието ти за повече огнева мощ, по бърза стрелба, повече експлозии и повече от всичко, каквото си решиш.
Олдскул тактика - динамичен шутър с много адреналин - както може би се досещаш, бързината е от съществено значение.


Виж още Игри за Конзоли Soedesco

Технически характеристики

Конзола:  PS4
Жанр:  Шутър
Тип:  Singleplayer
Тип мултиплейър:  Няма
Интернет връзка:  Препоръчителна
Вид:  Игра
Възрастова граница:  7+

Свързани продукти и тагове: