Total War: ATTILA: Tyrants and Kings product
НазадGMATTILATYRANTSANDKINGSPCGMATTILATYRANTSANDKINGSPCGMATTILATYRANTSANDKINGSPCGMATTILATYRANTSANDKINGSPCGMATTILATYRANTSANDKINGSPCНапред

Игра Total War: ATTILA: Tyrants and Kings, за PC

 • Модел: ATTILA: Tyrants and Kings
 • Марка: SEGA|
 • Код: GMATTILATYRANTSANDKINGSPCИгра Total War: ATTILA: Tyrants and Kings, за PC
 • Код на продукта: PL32618
 • Наличност: Стар продукт
  Този продукт вече не се предлага от JAR Computers
  ОписаниеТехнически характеристики
  Това издание включва:

  Total War: ATTILA (игра)
  Viking Forefathers Culture Pack (допълнение)
  Age of Charlemagne Campaign Pack (допълнение)


  Сред глада, болестите и нищетата на войната, нова сила се надига от степите на Изтока. Следван от един милион конници, най- могъщият владетел и пълководец е отправил взор към Рим. Годината е 359 след Христа – смутни времена с апокалиптични сътресения в самата зора на Тъмните векове. Спечелилата много награди поредица Total War този път ще постави на изпитание умението ти да оцеляваш. Ще успееш ли да изкорениш потисничеството от света и да създаде свое варварско или Източно кралство? Или ще се припознаеш като част от последните останали от Римската Империя и ще се изправиш смело срещу надигащата се буря.

  Апокалиптична механика на унищожението - използвай разрушителната сила на огъня, за да изтриеш градовете на ужасените защитници изцяло от картата и кампанията, благодарение на новата Raze механика.
  Ако играеш със Западната Римска Империя, започваш с обширни територии, разкъсвани от политически интриги и заплашвани от врагове от всички посоки. Превъзходството ти, обаче, бързо ще се превърне в борба за оцеляване.
  Подобрени игрови механики и висок изкуствен интелект. Също така са въведени обновления в политиката, фамилното дърво, гражданското управление и технологичния прогрес.
  Чрез акцентиране на спецефични технологии, оръжия и въоръжение, информация за религия, култура и социални катаклизми, играта ще ти поднесе един автентичен преразказ на тази зловеща глава от световната история.


  Виж още SEGA

  Технически характеристики

  Жанр:  Стратегия
  Тип:  Singleplayer / Multiplayer
  Тип мултиплейър:  CO-OP / Versus
  Интернет връзка:  Препоръчителна
  Вид:  Игра
  Възрастова граница:  16+

  Свързани продукти