The Walking Dead: Telltale Game product
НазадGCONGTHEWALKINGDEADTELLTALEPS3GCONGTHEWALKINGDEADTELLTALEPS3GCONGTHEWALKINGDEADTELLTALEPS3GCONGTHEWALKINGDEADTELLTALEPS3GCONGTHEWALKINGDEADTELLTALEPS3Напред

The Walking Dead: A Telltale Games Series, за PS3

  49.00 лв
  Купи

  Всички цени са с начислен ДДС

  Описание

  Играта на Telltale Games е базирана на едноименната и отличена с награди комикс поредица на Robert Kirkman. Сървайвъл-приключенското заглавие е съставено от пет отделни епизода, които следват главния герой Lee Everett - осъден престъпник непосредствено преди зомби апокалипсиса. В свят, изпълнен с ужаси и смърт, неговата грижа и защита за осиротялото момиченце Clementine е неговият път към лично изкупление.

  Пред теб ще е взеки възможен избор, които Lee ще направи, а последствията от него ще те съпътсват през цялата история. Забрави за безкрайната стрелба по зомбита - това не е фокусът на играта на Telltale. Очаква те незабравимо емоционално преживяване, в което многократно ще подлагате на съмнение собствените си избори и моралната им перспектива. Често направени в рамките на няколок удара на сърцето, те ще са с вас през цялото ви приключение.

  Включва всичко пет епизода:

  Еpisode 1 - A New Day
  Episode 2 - Starved for Help
  Episode 3 - Long Road Ahead
  Episode 4 - Around Every Corner
  Episode 5 - No Time Left


  Виж още Игри за Конзоли Telltale Games

  Технически характеристики

  Конзола:  PS3
  Жанр:  Приключенска
  Тип:  Singleplayer
  Тип мултиплейър:  Няма
  Интернет връзка:  Препоръчителна
  Вид:  Игра
  Възрастова граница:  18+