The Surge product
GMTHESURGEPCGMTHESURGEPCGMTHESURGEPCGMTHESURGEPC

Игра The Surge, за PC

  99.00 лв

  Всички цени са с начислен ДДС

  ОписаниеТехнически характеристики
  Внимание, играта ще излезе през лято/есен 2017

  Бъдещето никак не е светло. Или поне за планетата Земя, която е пренаселена, изхранването е трудно, социалните програми са препълнени от застаряващи хора, а екологичната катастрофа е само на крачка.
  С все по - бързо развиващия се изкуствен интелект, много от работните места за хората са закрити, принуждавайки ги да се скитат в покрайнините на градовете и да се предлагат за евтина работна ръка. Така се сдобиват с екзоскелетите, за да имат поне малко предимство със своята ефективност.
  Еволюцията на технологиите, използването на околната среда, животът ни, всичко това е довело до запада на човешката цивилизация и шансовете за оцеляване не са големи.

  Иновативна бойна система, включваща динамични близки битки, брутални удари и множество подобрения по бронята и самия теб.
  Всяка част може да бъде заменена - ръка, крак, кост или джаджи. Проправи си път разчленявайки, кълцайки и убивайки. Животът ти зависи от Екзо-костюма, който носиш, подбирай внимателно ъпгрейдите за него.
  Живееш в трудното бъдеще. Схватката не се състои от роботи срещу хора, а кибернатика и човеци сляти в едно цяло. Едни по - умели и по - силни хора, които благодарение на машините се борят срещу машините.
  В The Surge, повечето от това, което виждаш и срещаш не е предназначено за битка...ала когато се опре до нея е по - добре ударът ти да е подсилен с хидравлика, отколкото да нямаш никакъв шанс за победа.


  Виж още Игри за PC Focus Home Interactive

  Технически характеристики

  Жанр:  Екшън
  Тип:  Singleplayer / Multiplayer
  Тип мултиплейър:  CO-OP / Versus
  Интернет връзка:  Препоръчителна
  Вид:  Игра
  Възрастова граница:  16+