The Sims 4 Eco Lifestyle PC product
НазадGMTHESIMS4ECOLIFESTYLEPCGMTHESIMS4ECOLIFESTYLEPCGMTHESIMS4ECOLIFESTYLEPCGMTHESIMS4ECOLIFESTYLEPCGMTHESIMS4ECOLIFESTYLEPCНапред
ОписаниеТехнически характеристики

Датата на премиера е 05.06.2020г. очаквайте доставка до 2 дни след датата на премиера.

 

 


Това издание е под формата на код за активация в кутия, без физически носител.
  

 


Eco Lifestyle е допълнение и изисква играта The Sims 4 и EA Origin акаунт.
  

Създай промяната, която искаш да видиш и спаси пристанищния град Евъргрийн, като започнеш проект за пречистване на водата или изградиш ветрогенератори за общността. Наблюдавай как квартала се променя за по-добро.

Рециклирай
Създай си вертикална градинка, в която да отглеждаш зеленчуци или поогледай контейнерите за отпадък за използваеми материали... само не забравяй да си вземеш душ след това.

Работи за общността
Твоите съграждани са най-големия ти ресурс. Гласувай в съседските събрания всяка седмица, за да окуражиш рециклирането, доброволческата дейност и много други.

Промени света
Малките стъпки водят до голяма промяна. Помни: всичко,което правиш има въздействие върху околната среда.

The Sims 4 е единствената игра, в която имаш възможност да създаваш Sims с индивидуален външен вид, поведение, емоции и характер. За първи път в историята на поредицата не става дума за това, какво са те, а кои са. Дай свобода на твореца в теб и създавай различни Sims, благодарение на специалния инструмент Create A Sim, който ще ти позволи да експериментираш и ще ти предложи неограничени възможности. От друга страна режимът Build ще ти помогне да проектираш своя дом стая по стая и да го обзаведеш с мебели според твоя личен вкус. Приготви се да споделиш своите създания с приятелите ти в играта с помощта на съвсем новата галерия в The Sims 4.

За повече от едно десетилетие поредицата The Sims е забавлявала милиони фенове по света и е оставила една уникална следа в интерактивния свят. The Sims 4 продължава да обогатява и подсилва богатото мултиплатформено портфолио, като предлага куп нововъведения и опции, които да зарадват и най-претенциозния фен на поредицата.

Новите Sims със сложни персоналности са сърцето на поредицата, а сега са още по-умни, емоционални и реални. Те разполагат с умения и стремежи, пряко въздействащи върху тяхното поведение. Техните чисто нови личности ще ти разкажат трогателни, забавни и понякога странни истории.

 Системни изисквания:

  • Операционна система: Windows XP (SP3), Windows Vista (SP2), Windows 7 (SP1), Windows 8 или Windows 8.1
  • Процесор: 1.8 GHz Intel Core 2 Duo, AMD Athlon 64 Dual-Core 4000+ или еквивалент (За компютри, използващи вградени графични чипсетове, играта изисква 2.0 GHz Intel Core 2 Duo, 2.0 GHz AMD Turion 64 X2 TL-62 или еквивалент)
  • Памет: 2 GB RAM
  • Твърд диск: Минимум 9 GB свободно пространство
  • DVD-ROM: DVD ROM се изисква само при инсталацията на играта.
  • Видео карти: 128 MB Video RAM и поддръжка на Pixel Shader 3.0. (Поддържани видео карти: NVIDIA GeForce 6600 или по-добра, ATI Radeon X1300 или по-добра, Intel GMA X4500 или по-добра)
  • DirectX 9.0c съвместимостВиж още Игри за PC Electronic Arts

Технически характеристики

Жанр:  Симулатор
Тип:  Singleplayer
Тип мултиплейър:  Няма
Интернет връзка:  Задължителна
Вид:  Игра
Възрастова граница:  12+
  • Какво пазаруват другите Какво пазаруват другите
  • Какво пазаруват другите Най-продавани продукти
  • Какво пазаруват другите Промоционални продукти

Свързани продукти и тагове: