The Golf Club 2019 (PS4) product
НазадGCONGTHEGOLFCLUB2019PS4GCONGTHEGOLFCLUB2019PS4GCONGTHEGOLFCLUB2019PS4GCONGTHEGOLFCLUB2019PS4GCONGTHEGOLFCLUB2019PS4GCONGTHEGOLFCLUB2019PS4Напред

Описание

The Golf Club 2019 прави величието на спорта достъпно за феновете на модерните конзоли. Наслади се на автентичност и реализъм чрез подобрени визуализации и геймплей, и играй на точни реплики на лицензираните PGA Tour игрища.

Изцяло новият, официално лицензиран PGA TOUR Career Mode ще те отведе на автентично и вълнуващо пътуване през Q-School и Web.com Tour, за да спечелиш правото си да играеш на добре познатите PGA Tour игрища, сред които TPC Boston, TPC Southwind, TPC Summerlin, TPC Sawgrass, TPC Deere Run и TPC Scottsdale.

Участвай в различни предизвикателства срещу конкурентите си, за да печелиш точки за твоята кариера, изпълнявай специалните задачи на спонсорите, за да се сдобиеш с лицензирани награди от марки като Under Armor, и работи за постигане на главната ти цел, а именно спечелване на FedEx Cup.

Разполагаш с безкрайни опции за персонализиране както на игрищата, така и на твоите герои.
Съревновавай се онлайн срещу приятели или играчи от цял свят в два изцяло нови режима - Alt-Shot и Skins.

HB Studios, PGA TOUR и 2K обединиха усилията си като лидери в областта на спорта, голфа и гейминга, за да разработят най-мащабното виртуално голф изживяване, което някога сме виждали.


Виж още Игри за Конзоли 2K Games

Технически характеристики

Конзола:  PS4
Жанр:  Спорт
Тип:  Singleplayer / Multiplayer
Тип мултиплейър:  CO-OP / Versus
Интернет връзка:  Препоръчителна
Вид:  Игра
Възрастова граница:  3+

Свързани продукти и тагове: