The Caligula Effect: Overdose Nintendo Switch product
НазадGCONGTHCOVERDOSESWITCHGCONGTHCOVERDOSESWITCHGCONGTHCOVERDOSESWITCHGCONGTHCOVERDOSESWITCHGCONGTHCOVERDOSESWITCHGCONGTHCOVERDOSESWITCHGCONGTHCOVERDOSESWITCHGCONGTHCOVERDOSESWITCHGCONGTHCOVERDOSESWITCHНапред

Игра за конзола The Caligula Effect: Overdose, за Nintendo Switch

  99.00 лв

  Всички цени са с начислен ДДС

  ОписаниеТехнически характеристики

  Първоначално издадена през 2017 г. като The Caligula Effect за PlayStation Vita, новата The Caligula Effect: Overdose може да се похвали с два пъти повече съдържание, подобрен потребителски интерфейс, нови герои, включително женски протагонист, както и допълнителни сценарии и завършеци на играта!

  Mobius е идиличен свят, който съществува, за да позволи на хората да забравят за болката и проблемите в реалността. В този свят, създаден от програма, реалността и фантазията са замъглени, позволявайки на хората да изживеят отново щастливите си години в гимназията. И все пак в този привидно красив и съвършен свят нещо не е наред. Избягай от този фалшив рай с твоите ученици и се върни обратно в реалността с The Caligula Effect: Overdose!

  Нови функции и множество подобрения 

  Наслади се на подобрени визуализации и геймплей. Запознай се с нови сценарии, различни завършеци на историята и "Forbidden Musician Route", докато търсиш изход от виртуалния свят на Mobius.

  Новите Лица на Kishimai High 

  Играй като новия женски протагонист и се срещни с новите членове на Go-Home Club.

  Използвай Imaginary Chain

  Стратегическите походови битки придобиват оживения действия и движения в подобрената JRPG бойна система. Развий безупречна стратегия, след като използваш Imaginary Chain, за да предвидиш какво ще направят враговете ти.

  Съюзи се и избягай 

  Понякога е трудно да се справиш сам. Запознай се с над 500 други ученици в този въображаем рай, за да подобриш бойните си умения и в крайна сметка да се върнеш към реалността.
  Виж още Игри за Конзоли NIS America

  Технически характеристики

  Конзола:  Switch
  Жанр:  RPG
  Тип:  Singleplayer
  Тип мултиплейър:  Няма
  Интернет връзка:  Незадължителна
  Вид:  Игра
  Възрастова граница:  12+