Tefal PF220838 product
BRDTEFALPF220838BRDTEFALPF220838BRDTEFALPF220838

ОписаниеС хлебопекарна Tefal Pain & Plaisir няма нужда да избирате между вкусното и полезното!
Хлебопекарна Tefal Pain & Plaisir е особено подходяща за хора, които внимателно следят хранителните си навици или предпочитат продукти без съдържание на глутен.

17 автоматични програми за приготвяне на вкусен домашен хляб или други тестени изделия, с включени 3 безглутенови програми:

3 безглутенови програми: Безглутенов солен хляб / Безглутенов сладък хляб / Безглутенови блатове за торта
7 програми за хляб: Обикновен хляб / Бърз обикновен хляб / Френски хляб / Сладък хляб / Пълнозърнест хляб / Бърз пълнозърнест хляб / Ръжен хляб
7 други програми: Втасало тесто / Паста / Блатове за торта / Само печене / Каша / Зърнена закуска / Конфитюр
Pain & Plaisir е хлебопекарната, с която ще приготвяте вкусен, здравословен, прясно изпечен хляб у дома. Можете да развихрите въображението си като изпробвате всички 17 програми. С трите безглутенови програми ще изпичате здравословен хляб, блатове за торта и сладък хляб. И още, сред автоматичните програми са включени и такива за паста, каша, зърнена закуска и конфитюр. Голямо разнообразие от рецепти и идеи ще откриете в специалната ни книжка с рецепти, която е в комплект с хлебопекарната!

С функцията за отложен старт пък можете да се будите всяка сутрин с аромата на прясно изпечен хляб! Друга функция на хлебопекарната е изборът на коричката. Можете да избирате от три различни варианта на препичане на коричката: светла, средно изпечена или тъмна и хрупкава.

Най-важното

Доставете си удоволствие и вкусни моменти!

17 автоматични програми, с които ще приготвяте здравословен и вкусен домашен хляб, блатове за торта, тесто за пица, конфитюри, каши и зърнени закуски, с включени 3 безглутенови програми.


Пригответе си прясно изпечен хляб само с няколко стъпки!

Всичко става автоматично! Поставете продуктите в хлебопекарната, изберете програма и се насладете на времето си, тъй като уредът ще свърши всичко останало вместо Вас - от месенето до изпичането!


3 специални безглутенови програми

Печете безглутенови хлябове и блатове за торта, усетете удобството от това да имате прясно изпечен хляб, приготвен според Вашия вкус и потребности!


3 настройки за тегло и 3 нива на препичане на коричката

От 500 г до 1 кг, за малки и големи компании. Изберете цвета на коричката: от светла коричка до тъмно препечена и хрупкава.


ХАРАКТЕРИСТИКИ

PAIN PLAISIR PF2208
Материал Пластмаса
Размер на хляба 500 г / 750 г / 1000 г
Брой на програмите 17
Аксесоари (мерителна лъжица, купа, кука за окачване)
Корпус LCD дисплей
Нива на изпичане 3
Отложен старт До 15 часа
Функция поддържане на температурата 1 час
Индикатор за добавяне на съставки
Покритие на тавата за хляб PTFE
Форма на купата Квадрат
Цветове Черен и гаме (лилав)


Виж още Хлебопекарни Tefal

Технически характеристики

Капацитет:  1000 гр.
Мощност:  650 W
Цвят:  Черен

Вземи на изплащане

Свързани продукти и тагове: