Tales of Xillia 2 - Ludger Kresnik Collectors product
НазадGCONGTALESOFXILIA2KRESNIKPS3GCONGTALESOFXILIA2KRESNIKPS3GCONGTALESOFXILIA2KRESNIKPS3GCONGTALESOFXILIA2KRESNIKPS3GCONGTALESOFXILIA2KRESNIKPS3GCONGTALESOFXILIA2KRESNIKPS3GCONGTALESOFXILIA2KRESNIKPS3GCONGTALESOFXILIA2KRESNIKPS3GCONGTALESOFXILIA2KRESNIKPS3GCONGTALESOFXILIA2KRESNIKPS3Напред

Tales of Xillia 2 - Ludger Kresnik Collectors Edition, за PS3

  • Безплатна доставка
149.00 лв
Купи

Всички цени са с начислен ДДС

Описание

Ludger Kresnik Collector’s Edition включва:

Копие от Tales of Xillia 2
Специална колекционерска опаковка
Метална кутия за играта с облика на котката Rollo
Фигурка на Ludger Kresnik
Книга с артове от играта
Брандирана релика на джобен часовник
Диск с музиката от Tales of Xillia 2
Tales of Xillia 2 се фокусира върху събитията случили се година след края на първата част от поредицата. Играчите поемат ролята на Ludger Kresnik, млад мъж с голям интерес в готварския занаят, който живее заедно с по-големия си брат и неговия котарак на име Rollo. На път за първия си работен ден в местната кафетария, Ludger се натъква на младо момиче с името Elle Marta. В последствие двамата се замесват в странен инцидент, който ще промени живота им завинаги.

Сюжета в директното продължение на едно от най-сполучливите японски ролеви заглавия се върти около концепцията за „избор“, който също така взема голямо отношение и в основните геймплей механики на играта. По време на приключението на Ludger, играча ще може да реши как да реагира на различни ситуации свързани с персонажите в Tales of Xillia 2. Направените избори ще са в състояние да разклонят историята в различни посоки, в зависимост от решението на играча.


Виж още Игри за Конзоли Bandai Namco

Технически характеристики

Конзола:  PS3
Жанр:  RPG
Тип:  Singleplayer
Тип мултиплейър:  Няма
Интернет връзка:  Препоръчителна
Вид:  Игра
Възрастова граница:  16+