Super Mario Maker + Artbook product
НазадGCONGSUPERMARIOMAKERARTWIIUGCONGSUPERMARIOMAKERARTWIIUGCONGSUPERMARIOMAKERARTWIIUGCONGSUPERMARIOMAKERARTWIIUGCONGSUPERMARIOMAKERARTWIIUНапред

Super Mario Maker + Artbook, за Wii U

  89.90 лв
  Купи

  Всички цени са с начислен ДДС

  Описание

  Впусни се в Mario преживяването на твоите мечти, където граница е единствено твоята креативност и въображение. Играй почти безкраен брой от всевъзможни Mario нива, които са предварително създадени от Nintendо или други играчи по света. Можеш разбира се да създаваш и твои собствени. Процесът по конструиране на едно ниво е изключително лесен. Просто използвай тъч екрана на Wii U GamePad контролера, чрез който можеш да добавяш противници, предмети, тръби и много други елементи, които правят забавата ти безгранична. Тук е мястото, в което можеш да направиш така, че Goomba да носи Piranha растение на главата си, да построиш кула от 10 Goombas или да поставиш криле на Piranha растение и да го гледаш как лети. Изборът е изцяло твой.
  Интуитивните контроли, светкавичната възможност за редакция, стабилната онлайн ранкинг система и функция за търсене, правят цялостното преживяване, състоящо се от играене, създаване и споделяне, един наистина неусетен и приятен процес. Още докато създаваш нивото от мечтите си можеш с едно натискане на бутон да го изпробваш в игрови режим. Ако нещо не ти допадне, веднага можеш да се върнеш в режим редактиране и да направиш желаните от теб промени. С лекота можеш да превключиш и основната визия на играта - 8-битова, ако си ретро настроен или HD графичния енджин на New Super Mario Bros. U, ако искаш да внесеш по-голям детайл върху произведението си.

  Създай с лекота своите собствени забавни и предизвикателни Mario нива
  Разполагаш с достъп до хиляди нива, създадени от други играчи по света
  Избери измежду няколко Mario стила и физика, с които да конструираш перфектното ниво
  Прекрасен артбук, включен в специалното издание на играта


  Виж още Игри за Конзоли Nintendo

  Технически характеристики

  Конзола:  WII U
  Жанр:  Приключенска
  Тип:  Singleplayer / Multiplayer
  Тип мултиплейър:  CO-OP
  Интернет връзка:  Препоръчителна
  Вид:  Игра
  Възрастова граница:  7+