Super Mario Galaxy 2 product
НазадGCONGNINTENDOMARIOGALAXY2WIIUGCONGNINTENDOMARIOGALAXY2WIIUGCONGNINTENDOMARIOGALAXY2WIIUGCONGNINTENDOMARIOGALAXY2WIIUGCONGNINTENDOMARIOGALAXY2WIIUGCONGNINTENDOMARIOGALAXY2WIIUGCONGNINTENDOMARIOGALAXY2WIIUGCONGNINTENDOMARIOGALAXY2WIIUНапред

Игра за конзола Super Mario Galaxy 2, за WII

 • Модел: Super Mario Galaxy 2
 • Марка: Nintendo|
 • Код: GCONGNINTENDOMARIOGALAXY2WIIUИгра за конзола Super Mario Galaxy 2, за WII
 • Код на продукта: PL13252
 • Наличност: Стар продукт
  Този продукт вече не се предлага от JAR Computers
  ОписаниеТехнически характеристики
  През 2007г. Super Mario Galaxy превзе мълниеносно света на видео игрите. Сега това първо истинско Mario продължение влива нова енергия в поредицата с нови нива и пауър ъпи. Освен това, този път Марио се съюзява със своя приятел динозавъра Йоши, който добавя нови възможности към преодолелия гравитацията геймплей. Тук е събрано всичко, което сте обичали в първата игра и още много.

  Марио събира звезди като пътува от галактика на галактика. Всяко ниво е ново, но играта запазва очарованието, усещането за чудо и красотата, характерни за историята на Mario. Марио си проправя път през различни нива, понякога с главата надолу, понякога носейки се във въздуха от място на място.
  На някои нива Марио може да намери яйце, да го счупи и да скочи на гърба на Йоши. Динозавърът пък може да използва езика си, за да хваща разни предмети и да ги изстрелва по враговете или да се захваща за нещо и да се залюлява над пропасти.
  Йоши има интересна диета. Когато яде гърмящ пипер, той толкова се разгорещява и обезумява толкова, че може да пробяга стръмни наклони и вертикални стени. Когато яде плод-балонче, той се надува като балон и се носи към нови висини.
  Новите пауър ъпи включват свредел, който Марио използва, за да пробива тунели от едната до другата страна на планетата.
  Умелите играчи ще искат да събират нови Comet Metals, които ще отварят по-трудни нива с още повече изпитания.  Виж още Nintendo

  Технически характеристики

  Конзола:  WII
  Жанр:  Приключенска
  Тип:  Singleplayer
  Тип мултиплейър:  Няма
  Интернет връзка:  Незадължителна
  Вид:  Игра
  Възрастова граница:  3+

  Свързани продукти