StarCraft II: Legacy of the Void + ключодържател product
НазадGMSTARCRAFT2LOFTVKEYCHAINGMSTARCRAFT2LOFTVKEYCHAINGMSTARCRAFT2LOFTVKEYCHAINGMSTARCRAFT2LOFTVKEYCHAINGMSTARCRAFT2LOFTVKEYCHAINGMSTARCRAFT2LOFTVKEYCHAINНапред

StarCraft II: Legacy of the Void, за PC

 • Марка: Blizzard
 • Код: GMSTARCRAFT2LOFTVKEYCHAINStarCraft II: Legacy of the Void, за PC
 • Модел: StarCraft II: LOFTV Key
 • Налично във външен склад
  44.90 лв
  Купи

  Всички цени са с начислен ДДС

  Описание

  С всяка поръчка на StarCraft II: Legacy of the Void получаваш подарък - ключодържател Hipster Pylon. Предложението важи за всички направили поръчка на играта - без значение от датата на постъпване.

  Всичко е на път да достигне своя край заедно със StarCraft II: Legacy of the Void, последната глава в историята на епичната фантастична трилогия на Blizzard - StarCraft II.

  Kerrigan и Zerg-овете са изчезнали, а от другата страна Jim Raynor трябва да възстанови разкъсаната от войната цивилизация на Terran-ите, единствената надежда на галактиката са Protoss-ите и техните най-големи герои в лицето на Artanis и Zeratul. Приготви се да поемеш контрол над могъщите Protoss в епичния финал на отличената с множество награди стратегическа поредица на Blizzard и бъди готов да обединиш трите раси във финалната битка за оцеляване срещу древно зло, което заплашва живота в цялата вселена. Включвайки съвсем нови единици и кооперативни и мултиплейър режими, Legacy of the Void е ултимативното изживяване, което можеш да получиш от жанра и от StarCraft поредицата като цяло.

  Като самостоятелно допълнение, Legacy of the Void ще ти позволи моментално да се потопиш в StarCraft II, без предварително да си играл другите две допълнения към заглавието - Wings of Liberty или Heart of the Swarm.
  Новата кампания на играта ще ти представи зашеметяващия финал на една от най-добрите sci-fi истории на всички времена. Стани свидетел и реши съдбите на Jim Raynor, Kerrigan, Zeratul и останалите значими персонажи.
  Допълнението ще ти предостави „Archon“ режима, новото кооперативно изживяване, което позволява на двама играча едновременно да поемат контрол над една база и армия, които да управляват съвместно.
  „Allied Commanders“ е другият кооперативен режим, който ще накара играчите да обединят своите усилия и да поемат контрол над великите командири от StarCraft сагата. Заедно с приятели ще можеш да се впуснеш в един съвсем нов и отделен сценарии и да поемеш съдбата на твоя командир в свои ръце.
  Очакват те съвсем нови единици за Protoss, Terran и Zerg расите, новите умения за сегашните единици от своя страна ще подсилят и разнообразят стратегическата дълбочина на StarCraft II мултиплейър режимите.
  Автоматичните турнири в Battle.net ще ти предоставят нов начин, по който да се съревноваваш онлайн с останалите играчи.
  Нови мултиплейър карти ще пренесат битките на всички страни в сектора Koprulu.  Всеки закупил играта има възможността да се сдобие с ранен достъп до героя Artanis в Heroes of the Storm. Повече информация за предложението и условията може да научите на официалната battle.net страница на Blizzard.

  StarCraft II: Legacy of the Void е самостоятелно допълнение и не се нуждае от предишните издания на StarCraft II, за да бъде играно. StarCraft II: Legacy of the Void се нуждае от интернет връзка за регистрация, както и активен Battle.net акаунт. Обложката на играта е временна и подлежи на подмяна.

  Минимални системни изисквания:

  Процесор: Intel Pentium D или AMD Athlon 64 X2
  Оперативна памет: 1.5 GB
  Операционна система: Windows XP/Windows Vista/Windows 7/Windows 8 сDirectX 9.0c
  Видео: NVIDIA GeForce 7600 GT or ATI Radeon X800 XT или по-добро
  Препоръчителни системни изисквания:

  Процесор: Intel Core 2 Duo E6600 or AMD Athlon 64 X2 5000+ или по-добър
  Оперативна памет: 2 GB
  Операционна система: Windows 7/8
  Видео: NVIDIA GeForce 8800 GT (512 MB) или ATI Radeon HD 4850 или по-добро


  Виж още Игри за PC Blizzard

  Технически характеристики

  Жанр:  Стратегия
  Тип:  Singleplayer / Multiplayer
  Тип мултиплейър:  CO-OP / Versus
  Интернет връзка:  Задължителна
  Вид:  Игра
  Възрастова граница:  16+

  Свързани продукти и тагове: