Spintires: MudRunner product
НазадGMSPINTIRESMUDRUNNERPCGMSPINTIRESMUDRUNNERPCGMSPINTIRESMUDRUNNERPCGMSPINTIRESMUDRUNNERPCGMSPINTIRESMUDRUNNERPCНапред

Игра Spintires: MudRunner, за PC

 • Модел: Spintires: MudRunner
 • Марка: Focus Home Interactive|
 • Код: GMSPINTIRESMUDRUNNERPCИгра Spintires: MudRunner, за PC
 • Код на продукта: PL32252
 • Наличност: Стар продукт
  Този продукт вече не се предлага от JAR Computers
  ОписаниеТехнически характеристики
  Този продукт ще бъде в продажба от 31-10-2017.

  Не просто подобрено издание, а най-доброто офроуд преживяване.

  Spintires: Mudrunner е най-добрата версия на инди хита, който продаде над милион копия на PC, а сега, за първи път, налична и за конзоли. Като предшественика си, Spintires: Mudrunner те поставя зад волана на невероятни високопроходими возила, и те предизвиква да се пребориш с тях като прекосиш екстремни пейзажи само с помощта на една карта и компас.

  Огромно подобрение спрямо предшественика си: това издание включва чисто нова карта Sandbox, както и първоначалните пет местности, изцяло преработена графика, нов режим на игра Challenge с 9 специфични карти, 13 нови возила и други обширни подобрения.

  Управлявай 19 мощни, високопроходими возила, всяко едно от тях със специфични особености и допълнително оборудване. Преодолей кален терен, бушуващи реки и други препятствия, които реагират реалистично на теглото и движението на возилото ти благодарение на високотехнологичния модел на физиката в играта. Играй сам или в отбор с други трима с помощта на съдружниците си: картата, компаса, лебедката и шофьорските си умения.


  Виж още Focus Home Interactive

  Технически характеристики

  Жанр:  Симулатор
  Тип:  Singleplayer
  Тип мултиплейър:  Няма
  Интернет връзка:  Препоръчителна
  Вид:  Игра
  Възрастова граница:  3+

  Свързани продукти