South Park: The Stick of Truth product
НазадGCONGSOUTHPARKSTICKTRUTHBOX1GCONGSOUTHPARKSTICKTRUTHBOX1GCONGSOUTHPARKSTICKTRUTHBOX1GCONGSOUTHPARKSTICKTRUTHBOX1GCONGSOUTHPARKSTICKTRUTHBOX1GCONGSOUTHPARKSTICKTRUTHBOX1Напред

South Park: The Stick of Truth, за Xbox One

 • Марка: Ubisoft
 • Код: GCONGSOUTHPARKSTICKTRUTHBOX1South Park: The Stick of Truth, за Xbox One
 • Модел: South Park: The Stick of Truth
 • Код на производител: PL32893
 • Налично във външен склад
  53.90 лв
  Купи

  Всички цени са с начислен ДДС

  Описание

  Подготви се за епична и супер забавна ролева игра, дело на създателите на South Park Трей Паркър (Trey Parker) и Мат Стоун (Matt Stone). Представяме ви South Park: The Stick of Truth. В продължение на хилядолетия се води битка. Основната причина елфите и хората да продължават неспирната война е Пръчката на истината (The Stick of Truth). Скоро ходът на войната ще се промени, защото в града пристига ново хлапе и неговото идване е предречено от звездите. Тук започва и вашето приключение. Въоръжете се с легендарни оръжия, за да победите хората-раци, гноми, хипита и други сили на злото. Открийте изгубената Пръчка на истината и си заслужете място до Стан (Stan), Кайл (Kyle), Картмън (Cartman) и Кени (Kenny) като техен приятел. Ако успеете, вие ще бъдете спасителя на Саут Парк и ще си бетонирате положението в училище. Провалите ли се, завинаги ще си останете... загубеняк.

  Дефинитивната SOUTH PARK игра Написана и озвучена от Трей Паркър и Мат Стоун, South Park: The Stick of Truth внася техния уникален хумор във видеоигра.
  Епична мисия, за да влезете в групата на готините. Борете се за мястото си до Стан, Кайл, Картмън и Кени и се присъединете към щурото им приключение за спасяването на Саут Парк.
  Привличайте класически за South Park герои на ваша страна.
  Въоръжете се до зъби с арсенал от магически оръжия и мистична екипировка.


  Виж още Игри за Конзоли Ubisoft

  Технически характеристики

  Конзола:  XBOXONE
  Жанр:  RPG
  Тип:  Singleplayer
  Тип мултиплейър:  Няма
  Интернет връзка:  Препоръчителна
  Вид:  Игра
  Възрастова граница:  18+

  Свързани продукти и тагове:

  Свързани продукти