South Park: The Fractured but Whole product
НазадGCONGSOUTHPARKTHEFRACTUREDPS4GCONGSOUTHPARKTHEFRACTUREDPS4GCONGSOUTHPARKTHEFRACTUREDPS4GCONGSOUTHPARKTHEFRACTUREDPS4GCONGSOUTHPARKTHEFRACTUREDPS4Напред

South Park: The Fractured but Whole, за PS4

 • Марка: Ubisoft
 • Код: GCONGSOUTHPARKTHEFRACTUREDPS4South Park: The Fractured but Whole, за PS4
 • Модел: South Park: The Fractured
 • Код на производител: PL30584
 • Налично във външен склад
  64.72 лв
  Купи

  Всички цени са с начислен ДДС

  Описание

  ВНИМАНИЕ! Официалната дата на излизане на играта не е обявена официално и ЩЕ бъде променена!

  Подготви се за епична и супер забавна ролева игра, дело на създателите на South Park Трей Паркър (Trey Parker) и Мат Стоун (Matt Stone). Представяме ти South Park: The Fractured but Whole, продължение на култовата South Park: The Stick of Truth. В продължение на хилядолетия се води битка. Основната причина елфите и хората да продължават неспирната война е Пръчката на истината (The Stick of Truth). Скоро ходът на войната ще се промени, защото в града пристига ново хлапе и неговото идване е предречено от звездите.
  Още веднъж ще се превъплътиш в ролята на новото хлапе и заедно със Stan, Kyle, Kenny (колко ли пъти ще умре?) и Cartman ще забъркате голяма каша в познатия анимационен стил.

  Ще се присъединиш към отдадената група на Mysterion, Toolshed, Human Kite, Mosquito, Mint Berry Crunch (какви псевдоними, а?) във вечната битка срещу злото. А героят на Eric Cartman - Coon, пък ще вложи всички сили, за да направи хората си най - обичаните супер герои досега!

  Подготви се за хаос, смях, фентази приключения, супер герои със супер умения, магически артефакти и пръчката, която не бива да плува в тоалетната чиния, алооо, момчетааа, чухте ли ?


  Виж още Игри за Конзоли Ubisoft

  Технически характеристики

  Конзола:  PS4
  Жанр:  RPG
  Тип:  Singleplayer
  Тип мултиплейър:  Няма
  Интернет връзка:  Препоръчителна
  Вид:  Игра
  Възрастова граница:  18+

  Свързани продукти и тагове: