Sony Playstation 4 500GB Black 9437215 product
GCONSONYPS4500GBBLACK

Конзола Sony PlayStation® 4, 500GB HDD, черна

 • Модел: Playstation 4 500GB Black
 • Марка: Sony|
 • Код: GCONSONYPS4500GBBLACKКонзола Sony PlayStation® 4, 500GB HDD, черна
 • Гаранция: 24 месеца
 • Наличност: Стар продукт
  Този продукт вече не се предлага от JAR Computers
  ОписаниеТехнически характеристики
  PlayStation®4
  Най-доброто място за игра

  Системата PlayStation®4 е най-доброто място за игра! Конзолата впечатлява с динамичен и социално-свързан гейминг, мощна графика и скорост интелигентна персонализация интегрирани социални възможности и иновативни функции за използване на втори екран. Системата PS4 е създадена в името на геймърите. Конзолата съчетава неповторимо съдържание, вълнуващо гейминг изживяване, различни дигитални приложения и ексклузивни оферти.

  Създаден за геймърите
  Вдъхновен от разработчиците

  Системата PS4, насочва своя фокус върху геймърите, като осигурява велико изживяване и хитови заглавия, надминавайки всички очаквания. Системата PS4 дава огромна творческа свобода на най-големите гейм разработчици. Границите на гейминга се разширяват, тъй като системата е специално създадена за нуждите на разработващите екипи. Конзолата PS4 е изградена на базата на мощен чип, който съдържа осем x86-64 ядра и графичен процесор с1.84 TFLOPS и 8GB свръх-високоскоростна GDDR5 системна памет, което улеснява създаването на игри и разнообразието от съдържание, постижимо на платформата. Крайният резултат е игри от ново поколение, с богата и високо-прецизна графика - едно истинско и вълнуващо изживяване.

  Новият DUALSHOCK®4
  Безжичен контролер

  Контролерът DualShock®4 притежава иновативни характеристики и осигурява въздействащо гейминг изживяване! Устройството включва чувствителен six-axis сензор за движение и тъчпад, разположен в предната част на контролера. Последният предлага напълно нови начини за игра и взаимодейстие. С новия бутон Share, видео стрийминга и споделянето в реално време, са достъпни само с едно натискане.

  Споделено гейминг изживяване
  Играйте заедно

  Участвайте в интересни съревнования и споделяйте великите си победи, само с едно натискане на бутона. Използвайте бутона "SHARE " разположен върху контролера. Изберете последните няколко минути геймплей, маркирайте ги и се върнете към играта. Видеото ще се качи само, докато вие продължавате да се забавлявате. Системата PS4 позволява широко социално споделяне, като ви дава възможност да предавате своя геймплей в реално време.

  Вашите игри
  Без ограничения

  PlayStation®4 не поставя ограничения за споделянето на игри на диск. Можете просто да дадете играта на свой приятел, за да я изпробва, за колкото време иска - без ограничения.  Технически спецификации:

  CPU : x86-64 AMD “Jaguar”, 8 ядра
  GPU : 1.84 TFLOPS, AMD следващо поколение Radeon™ базиран графичен чип
  Памет: GDDR5 8GB
  Дисково пространство: 500GB*
  Приблизителни размери (ширина, височина, дължина): 275×53×305 mm
  Приблизително тегло: 2.8 kg
  BD/ DVD устройство (read only): BD × 6 CAV, DVD × 8 CAV
  Портове: 2 броя USB 3.0, един AUX порт

  Мрежова свързаност:
  Стандартен мрежови порт (10BASE-T, 100BASE-TX, 1000BASE-T) ×1
  Безжична връзкаIEEE 802.11 b/g/n
  Bluetooth® 2.1 връзка (EDR) за комуникация с контролери и други периферни устройства

  Аудио/Видео изходи:
  - HDMI изход
  - DIGITAL OUT (оптичен) порт


  Виж още Sony

  Технически характеристики

  Тип:  PS4

  Свързани продукти