Sony PlayStation VR Megapack product
НазадGCONASONYPS4VRMEGAPACKGCONASONYPS4VRMEGAPACKGCONASONYPS4VRMEGAPACKGCONASONYPS4VRMEGAPACKGCONASONYPS4VRMEGAPACKGCONASONYPS4VRMEGAPACKНапред

Аксесоар PlayStation VR Megapack, за конзола PlayStation 4

id 166463 Код: GCONASONYPS4VRMEGAPACK
 • Безплатна доставка
669.00 лв

Всички цени са с начислен ДДС

ОписаниеХарактеристикиРевюта / ВъпросиВземи на изплащане
Sony PlayStation VR Megapack включва PlayStation VR хедсет за виртуална реалност, PlayStation камера и 5 игри.Важно! За да може да бъде използван, PlayStation VR се нуждае от PlayStation 4 конзола. (продава се отделно)


Sony PlayStation VR Megapack включва:

PlayStation VR хедсет за виртуална реалност
PlayStation камера

Следните игри:

The Elder Scrolls V: Skyrim VR
Astro bot: Resuce Mission
Doom VRF
PlayStation VR Worlds
WipEout Omega Collection

В комплекта са включени още:

Процесор
Стерео слушалки
HDMI кабел
USB кабел
AC адаптор и захранващ кабел
PS VR адаптер за свързване.


Запознай се с PlayStation VR, твоя портал за виртуална реалност в света на PlayStation 4. Просто го свържи към твоята PS4 конзола и се приготви мигновено да пристъпиш в един нов свят на забавление, който ще те отведе на непознати и вълнуващи места. До момента си играл заглавия, които са те карали да загубиш представа за времето прекарано с тях? Благодарение на PlayStation VR, ще може да се насладиш на такива, които ще те накарат да изгубиш представа за това, къде точно се намираш.

Не просто играй играта, изживей я! От момента, в който поставиш PlayStation VR, новият хедсет за виртуална реалност за PlayStation 4, ти ще може да се насладиш на игрите по съвсем нов и вълнуващ начин. Приготви се да бъдеш в центъра на действието и да съпреживееш всеки един детайл в невероятните нови светове, които те очакват – усети как тотално се потапяш в играта ти.

PlayStation VR е проектиран с идеята да бъде възможно най-лек и комфортен и да може да бъде удобен на всеки, който го използва. Потопи се в виртуалната реалност, сподели изживяването си и с твоите приятели. Позволи и на останалите около теб да изживеят твоето приключение, благодарение на "PlayStation VR Social Screen". Проектирай всичко, което виждаш на твоя хедсет директно на ТВ дисплея, за да може и околните ти да скочат в екшъна. Така дори да се изгубиш в своя виртуален свят, никога няма да се почустваш сам в него.

Техническите характеристики на PlayStation VR

Дисплей: OLED
Размер на панела: 5.7 инча
Резолюция на панела: 1920 x RGB x 1080 (960 x RGB x 1080 на око)
Опресняване: 120Hz, 90Hz
Полезрение: Приблизително 100 градуса
Сензори: Акселерометър, жироскоп
Интерфейс: HDMI, USB
Важно! За да може да бъде използван, PlayStation VR се нуждае от PlayStation 4 конзола. (продава се отделно)Някои играчи изпитват чувство на дискомфорт или гадене, когато използват PlayStation VR играейки на заглавията за хедсета за виртуална реалност на Sony. Тук може да откриеш няколко съвета за това как да избегнеш или предотвратиш натоварване или чувство подобно на морска болест, докато използваш PlayStation VR. Имай предвид, че съветите дадени от нас не са източник на медицинска информация и не предлагат по никакъв начин медицинска помощ. Като допълнение, Sony не препоръчва използването на PlayStation VR на деца под 12 годишна възраст.

За по-добро изживяване при използването на PlayStation VR ти предлагаме да се придържаш към следните няколко съвета:

Пази очите си възможно най-добре.
PlayStation VR е безопасен за твоите очи, но както при всяко друго подобно устройство е препоръчително да почиваш 15 минути на всеки един час игра. PlayStation VR, както и всеки друг хедсет за виртуална реалност изморява очите ти с една идея повече. Привикни да ги затваряш по-често при наличието на екрани, на които не се случва нищо, като такива докато играта зарежда или си достигнал точката на запис на прогреса в нея (save point).

Нагласи правилно хедсета за виртуална реалност и неговия дисплей.
Увери се, че PlayStation VR хедсета е правилно поставен на главата ти и, че всичко на дисплея му се вижда ясно. Ако позиционирането на хедсета не е както е предвидено, то може да причини дискомфорт при виртуалното изживяване. Отдели колкото се може повече време в това да калибрираш своя хедсет възможно най-добре преди да започнеш да го използваш.

Не играй докато изпитваш технически проблеми с дадена игра.
Ако забележиш, че играта, на която играеш се сблъсква с технически проблеми или постоянен спад на кадри - спри да играеш и рестартирай. Не се опитвай да се насилваш да продължиш, докато не се увериш, че заглавието, на което играеш не върви достатъчно гладко!

Настани се удобно и играй седнал.
Усещането за стабилност помага на повечето от потребителите потопили се във VR гейминга. По възможност играй докато си седнал. PlayStation VR е проектиран с идеята да бъде използван в повечето случаи от седнало положение, така че настани се удобно поне на няколко крачки от PlayStation камерата.

Не играй докато си уморен или не се чувстваш добре.
Избягвай използването на PlayStation VR докато си уморен или не се чувстваш добре. Почти сигурно е, че умората ти може да предизвика дискомфорт или гадене, докато използваш PlayStation VR.

Спри да играеш моментално, ако се почустваш зле.
Трябва да спреш веднага след като започнеш да усещаш главоболие. Колкото повече играеш докато главоболието е на лице, толкова по-болезнено ще бъде то. Изправи се бавно и си почини, като не използвай отново PlayStation VR, докато не се почувстваш на 100% по-отпочинал и добре.

Не движи главата си рязко, освен ако не се налага.
Колкото повече движиш главата си, толкова повече може да предизвикаш дискомфорт или гадене. Много VR игри ти предоставят възможността да се оглеждаш с движение на главата или използвайки стиковете на твоя DualShock 4 контролер. При възможност, използвай втората опция. Можеш да облекчиш някои от симптомите на дискомфорт, чрез ограничаване на движението на главата, колкото е възможно повече.

Повече подробности и детайли за PlayStation VR, както и секция с най-срещаните въпроси и техните отговори, може да откриеш в официалния блог на PlayStation (статията е поднесена на английски език)Виж още Аксесоари за Конзоли PlayStation

Технически характеристики

Конзола:  PS4
Тип:  Геймпад

Добави Ревю / Въпрос

Оцени продукта или задай въпрос?

0.00 от 0 ревюта
 • 5
  0 ревюта
 • 4
  0 ревюта
 • 3
  0 ревюта
 • 2
  0 ревюта
 • 1
  0 ревюта

Вземи на изплащане

BNP Paribas
BNP Paribas
 • Какво пазаруват другите Какво пазаруват другите
 • Какво пазаруват другите Най-продавани продукти
 • Какво пазаруват другите Промоционални продукти

test1
 • GCONASONYPS4VRMEGAPACK
 • GCONASONYPS4VRMEGAPACK
 • GCONASONYPS4VRMEGAPACK
 • GCONASONYPS4VRMEGAPACK
 • GCONASONYPS4VRMEGAPACK
 • GCONASONYPS4VRMEGAPACK