Sonic Mania Plus + Sonic Forces Double Pack (PS4) product
НазадGCONGSONICMANIAANDFORCESPS4GCONGSONICMANIAANDFORCESPS4GCONGSONICMANIAANDFORCESPS4GCONGSONICMANIAANDFORCESPS4GCONGSONICMANIAANDFORCESPS4GCONGSONICMANIAANDFORCESPS4GCONGSONICMANIAANDFORCESPS4Напред

Описание

Изживейте върховното празненство на миналото и бъдещето с Sonic Mania Plus - новото 2D Sonic приключение, препускащо с 60 FPS и поразителна HD графика в ретро стил.

Насладете се на възможността да се придвижвате взривоопасно бързо със Соник, да се реете с Тейлс или да си проправяте път през трудни препятствия с грубата и неподправена сила на Нъкълс.
Преживейте отново Соник моментите от миналото, подправени с нов, вълнуващ и неочакван обрат в класическите и добре познати зони, докато се биете срещу нови босове и злата армия на Доктор Егман.
Опитайте новите режими на игра и се запознайте с новите герои, които се присъединяват към вълнуващото приключение.

Вижте защо Sonic Mania Plus е обявена за най-добрата игра от поредицата и защо Соник продължава да чупи бариери в продължение на повече от 25 години, като един от най-емблематичните герои за всички времена в гейм индустрията.

Злият Dr. Eggman е завладял голяма част от света с помощта на мощен и тайнствен нов злодей, наречен Infinite. Трябва да помогнеш на Sonic и да създадеш армия, която да възстанови света, борейки се срещу хаоса и унищожението.

Победи враговете си с невероятна скорост като Modern Sonic, изстрелвай се покрай опасни платформи като Classic Sonic или създай и персонализирай свой собствен герой, снабден с разнообразни и мощни приспособления. Наслади се на забързан екшън с тези три уникални стила на игра, изследвай емблематични нива и се бий се като Shadow в уникалното добавено съдържание.


Виж още Игри за Конзоли SEGA

Технически характеристики

Конзола:  PS4
Жанр:  Arcade
Тип:  Singleplayer
Тип мултиплейър:  Няма
Интернет връзка:  Незадължителна
Вид:  Игра
Възрастова граница:  7+

Свързани продукти и тагове: