Sonic Mania Plus + Sonic Forces Double Pack (PS4) product
НазадGCONGSONICMANIAANDFORCESPS4GCONGSONICMANIAANDFORCESPS4GCONGSONICMANIAANDFORCESPS4GCONGSONICMANIAANDFORCESPS4GCONGSONICMANIAANDFORCESPS4GCONGSONICMANIAANDFORCESPS4GCONGSONICMANIAANDFORCESPS4Напред

Игра за конзола Sonic Mania Plus + Sonic Forces Double Pack, за PS4

  79.99 лв

  Всички цени са с начислен ДДС

  ОписаниеТехнически характеристики
  Изживейте върховното празненство на миналото и бъдещето с Sonic Mania Plus - новото 2D Sonic приключение, препускащо с 60 FPS и поразителна HD графика в ретро стил.

  Насладете се на възможността да се придвижвате взривоопасно бързо със Соник, да се реете с Тейлс или да си проправяте път през трудни препятствия с грубата и неподправена сила на Нъкълс.
  Преживейте отново Соник моментите от миналото, подправени с нов, вълнуващ и неочакван обрат в класическите и добре познати зони, докато се биете срещу нови босове и злата армия на Доктор Егман.
  Опитайте новите режими на игра и се запознайте с новите герои, които се присъединяват към вълнуващото приключение.

  Вижте защо Sonic Mania Plus е обявена за най-добрата игра от поредицата и защо Соник продължава да чупи бариери в продължение на повече от 25 години, като един от най-емблематичните герои за всички времена в гейм индустрията.

  Злият Dr. Eggman е завладял голяма част от света с помощта на мощен и тайнствен нов злодей, наречен Infinite. Трябва да помогнеш на Sonic и да създадеш армия, която да възстанови света, борейки се срещу хаоса и унищожението.

  Победи враговете си с невероятна скорост като Modern Sonic, изстрелвай се покрай опасни платформи като Classic Sonic или създай и персонализирай свой собствен герой, снабден с разнообразни и мощни приспособления. Наслади се на забързан екшън с тези три уникални стила на игра, изследвай емблематични нива и се бий се като Shadow в уникалното добавено съдържание.


  Виж още Игри за Конзоли SEGA

  Технически характеристики

  Конзола:  PS4
  Жанр:  Arcade
  Тип:  Singleplayer
  Тип мултиплейър:  Няма
  Интернет връзка:  Незадължителна
  Вид:  Игра
  Възрастова граница:  7+
  • Какво пазаруват другите Какво пазаруват другите
  • Какво пазаруват другите Най-продавани продукти
  • Какво пазаруват другите Промоционални продукти