Sniper Elite 4 Limited Edition product
НазадGCONGSNIPERELITE4LEXBOX1GCONGSNIPERELITE4LEXBOX1GCONGSNIPERELITE4LEXBOX1GCONGSNIPERELITE4LEXBOX1GCONGSNIPERELITE4LEXBOX1GCONGSNIPERELITE4LEXBOX1GCONGSNIPERELITE4LEXBOX1Напред

Sniper Elite 4 Limited Edition, за Xbox One

  • Марка: Rebellion Developments
  • Код: GCONGSNIPERELITE4LEXBOX1
  • Модел: Sniper Elite 4 LE
  • Налично във външен склад
  • Безплатна доставка
137.61 лв
Купи

Всички цени са с начислен ДДС

Описание

Sniper Elite 4 Limited Edition включва следното допълнително дигитално съдържание:

Target Fuhrer Mission Pack.
7 x Camo Rifle Skins.
Sniper Elite се завръща със зашеметяваща четвърта част, която включва stealth елементи, напрегнат екшън, брутални сцени, изобразяващи нанесените поражения и най - обширния свят, представян досега в поредицата.

Италия, 1943г.
Втората световна война продължава. Ще посетиш красивия италиански полуостров, започвайки от слънчевите крайбрежни градове, през колосалните нацистки мегаструктури, през безкрайни гори и сгушени планиниски манастири.

Ти си смъртоносно точният Karl Fairburne, който се сражава рамо до рамо с мъже и жени от Италианската Съпротива в името на Свободата. Ала освен Фашизмът, нов кошмар е надвиснал над Европа и заплашва да погуби всичко, за което Съюзниците са се борили.
Провалът е недопустим!

3 пъти по - обширни нива от тези в предшественика Sniper Elite 3 - повече странични мисии, повече мишени за елеминиране, повече от всичко, което харесваш.
Най - голямата кампания в историята на поредицата. Ако имаш достатъчно търпение, ще се насладиш на дълги и динамични часове игрово време.
Нова механика за придвижване - високите стени вече не са препятствие, можеш да се катериш, скачаш, разполагаш с разнообразни начини да се промъкнеш, убиеш и да се измъкнеш.
Нов начин, по който ще нанасяш смъртоносните си удари, с нож от близко или с пушка от огромно разстояние. Потрошени кости, счупени носове, ще прострелваш в сърцето и още куп смъртни случаи, за които ще си виновен само ти.
Още повече оръжия, от която и да е игра Sniper Elite досега.
"Scope Zeroins" за най - добрите снайперисти.
Добавен е и нов multiplayer режим.


Виж още Игри за Конзоли Rebellion Developments

Технически характеристики

Конзола:  XBOXONE
Жанр:  Шутър
Тип:  Singleplayer / Multiplayer
Тип мултиплейър:  CO-OP / Versus
Интернет връзка:  Препоръчителна
Вид:  Игра
Възрастова граница:  16+