Sid Meiers Civilization VI Nintendo Switch product
НазадGCONGSIDMEIERSCIVILIZATIONVISWGCONGSIDMEIERSCIVILIZATIONVISWGCONGSIDMEIERSCIVILIZATIONVISWGCONGSIDMEIERSCIVILIZATIONVISWGCONGSIDMEIERSCIVILIZATIONVISWGCONGSIDMEIERSCIVILIZATIONVISWНапред

Игра за конзола Sid Meier's Civilization VI, за Nintendo Switch

  99.98 лв

  Всички цени са с начислен ДДС

  ОписаниеТехнически характеристики
  Ние сме изследователи, изобретатели, архитекти на промяната. Строим едно по - добро утре с нашите мечти, надежди и вдъхновение, за да постигнем нещо по-голямо от самите нас. Рисковете, които поемаме, изпитанията, с които се справяме, ни правят по - силни. Въображението няма край, а цивилизацията няма граници.

  Създадена от легендарния Sid Meier, Civilization за пореден път поставя стратегиите едно стъпало по - високо от останалите игри. Влез в ролята на ултимативния владетел, който поставя основите на цивилизацията още от Камената ера и я направлява през целия й път на развитие. Войни, дипломатически подход, културен обмен, рамо до рамо с великите исторически личности - от теб зависят икономическия напредък, мира, както и развитието на човечеството.

  Civilization VI има какво да ти предложи:

  Градове, които се разрастват физически върху картата. Можеш да променяш всяка част по твое усмотрение и да се възползваш от характеристиките на терена, върху който се намира.
  Отключи бустерите, които ще улеснят и забързат развитието ти в историята. Ще се сблъскаш с нови народи и техния фолклор, нови земи, които само чакат да бъдат покорени.
  Дипломацията отключва всяка врата, но никога не знаш какво те очаква зад нея. От примитивния конфликт на живот и смърт до сложните преговори, от които зависят съдбите на стотици градове - трудният избор е в твоите ръце.
  Ако дипломатичният подход не е твоя начин - грабвай оръжието. Бойните единици вече могат да се комбинират, за да бъдат частите ти по - силни и подсигурени.
  Нова tutorial система, която да бъде от максимална помощ за новите играчи и нови начини за строене, които да разнообразят играта на ветераните.


  Виж още Игри за Конзоли 2K Games

  Технически характеристики

  Конзола:  Switch
  Жанр:  Стратегия
  Тип:  Singleplayer / Multiplayer
  Тип мултиплейър:  CO-OP / Versus
  Интернет връзка:  Препоръчителна
  Вид:  Игра
  Възрастова граница:  12+