Shogun Total War Gold Edition, за PC product
НазадGMSTWGEPCGMSTWGEPCGMSTWGEPCGMSTWGEPCGMSTWGEPCНапред

Игра Shogun Total War Gold Edition, за PC

  29.99 лв

  Всички цени са с начислен ДДС

  ОписаниеТехнически характеристики
  Този специален Gold Edition пакет включва: Играта Shogun: Total War и официалното й допълнение Mongol Invasion на един DVD-ROM диск.

  Shogun: Total War
  Япония. VI век. Ерата на вътрешните войни.
  Земята е разкъсана от военначалниците, всеки от които има парещата амбиция да стане единствен предводител на Япония - да бъдете провъзгласен за Шогун. Вие сте един от тях.
  Заобиколен сте от хиляди верни войнци, нацията чака да бъде завладяна, в сенките се спотайват нинджи-убиййци очакващи вашите заповеди. Голямата игра за трона на Япония започва...
  Използвайте карти и шпиони за да планирате развоя на събитията. Зазадравете и развийте икономиката, за да можете да построите могъщи крепости и да обучите огромна армия. Покрийте се с чест и слава и привлечте на своя страна съюзници - но внимавайте на кого се доверявате. След това посрещнете лице в лице противниците си в епична битка, за която до сега не е измислено определение.

  Уникалната комбинация от стратегия и ексшън на бойното поле в реално време ще ви въведе в този див период на кървави войни от историята повече отколкото предполагате.
  Лесно командване на войсковите части - контролирайте хиляди самураи в изцяло триизмерни играбни пространства. Само щракнете с мишката и ще видите как цели армии маневрират върху бойното поле.
  Развийте икономикта си, установете търговски връзки и стратегически алианси, организирайте шпионска мрежа и поръчайте атентати.
  Използвайте мъдростта на Сън Цу за да контролирате силните и слабите страни на бойците си, както и бойния ред, морала, умората, терена, времето и укрепването на позициите.
  100% автентичност - Япония от 16 век е пресъздадена перфектно.
  "Опознайте себе си и врага, и никога няма да познаете поражението дори в сто битки" - Сун Дзъ

  Minimum:

  Pentium 233 MHz
  32 MB RAM
  Windows 95/98
  4 MB Video Card
  4x CD-ROM drive
  and 500 MB hard-drive


  Виж още Игри за PC SEGA

  Технически характеристики

  Жанр:  Стратегия
  Тип:  Singleplayer / Multiplayer
  Тип мултиплейър:  Versus
  Интернет връзка:  Незадължителна
  Вид:  Игра
  Възрастова граница:  12+
  • Какво пазаруват другите Какво пазаруват другите
  • Какво пазаруват другите Най-продавани продукти
  • Какво пазаруват другите Промоционални продукти