Saints Row IV Re-Elect and Gat product
НазадGCONGDPSR4REESRGOOHONEGCONGDPSR4REESRGOOHONEGCONGDPSR4REESRGOOHONEGCONGDPSR4REESRGOOHONEGCONGDPSR4REESRGOOHONEGCONGDPSR4REESRGOOHONEНапред

Описание

Пакетът включва: Играта Saints Row IV. Самостоятелния експанжън Saints Row: Gat Оut of Hell. Най-лудата open world игра се завръща с подобрена визия, пълния комплект DLC-та за оригиналния Saints Row IV и дяволски забавния и изключително богат на съдържание нов експанжън Gat Out of Hell! Saints Row IV: Re-Elected ще напише нова глава в историята на Светците. След като се справя с терористична заплаха, Босът е избран за президент на Съединените щати. Спокойният му престой в Овалния кабинет обаче не трае дълго, защото родната ни планета бива нападната от извънземни нашественици, които могат да бъдат сразени единствено с помощта на огромни оръжия, суперсили и непристоен хумор. Истински късмет е, че в тази игра разполагаш и с трите! *Забележка: За използването на онлайн функциите на тази игра се изисква високоскоростна Интернет връзка и платен Xbox Live Gold абонамент.

За първи път имаш възможност да играеш с Джони Гат (Johnny Gat) или Киндзи Кенсингтън (Kinzie Kensington), самостоятелно или в кооперативен режим за двама.
An Open World from Hell – Включи се в жестоката война в Ада срещу Принца на Мрака. Независимо дали ще спасяваш съюзници или ще избереш да се изправиш срещу ужасяващите Архдюкове – динамичният екшън и забавлението са гарантирани, при това директно в Ада. Бъди внимателен в решенията, които взимаш.
Нови свръхестествени сили – в добавка към всеизвестните умения от Saints Row 4, ще разполагаш и с ангелски крила, с умението да призоваваш импове, както и с божествена аура, която ще кара всички да ти се прекланят.
Разполагаш с набор от различни адски оръжия, включително и такива, вдъхновени от седемте смъртни гряха.
Този път ще можеш да убиеш Декс (Dex), честна дума! След първите седем пъти ще получиш и бонус оръжие.Виж още Игри за Конзоли Deep Silver

Технически характеристики

Конзола:  XBOXONE
Жанр:  Шутър
Тип:  Singleplayer
Тип мултиплейър:  Няма
Интернет връзка:  Незадължителна
Вид:  Игра
Възрастова граница:  18+

Свързани продукти и тагове: