Ръчен миксер ZEPHYR ZP 1110 M product
MIXZEPHYRZP1110MMIXZEPHYRZP1110M

Описание

Ръчен миксер Zephyr в стилен червен цвят

Ако си от тези хора, прекарващи повече време в кухнята, то със сигурност знаеш за ползата и нуждата от мощен и удобен ръчен миксер. Дали ще разбъркваш белтъци и крем или тежка тестена смес, това е незаменим уред за всяка съвременна кухня.

4 бъркалки

Ръчният ни миксер е мултифункционален и включва 4 аксесоара, които ще ти позволят да  развихриш способностите си в кухната с минимални усилия и максимум наслада! 2 хромирани бъркалки за тесто ще тi помагат при разбъкрването на тесто и по-тежки и трудни смеси, а при бъркането на яйца, сметана и смеси за вкусни палачинки или торта можеш да използваш универсалните хромирани бъркалки.5 скорости + турбо

С помощта на впечатляващия 300-ватов мотор приготвянето на храна с ръчен миксер Zephyr може да е всичко друго, но не и трудно. Той е достатъчно мощен, за да ти осигори страхотни резултати с лекота. 5 степени на мощност ти позволяват да експериментираш с различните съставки, докато не намериш идеалната скорост за нуждите си. Все пак в инструкциите сме приготвили кратко упътване и препоръчки за различните смеси и подходящите за тях степени. Ако пък решиш, че имаш нужда от допълнителна мощ и дори последната скорост не ти върши работа, миксерът има вграден ТУРБО бутон, който да придаде желания тласък.

Работата с него е гарантирано приятна и ненатоварваща. Дръжката му е достатъчно ергономична, за да бъде захватът стабилен, а регулирането на скоростите е създадено специално за теб - можеш да ги сменяш само с палец, без да има нужда от спиране работата с миксера. Включва и бутон за освобождаване на бъркалките.

Миксер Zephyr е не само практичен и функционален, но изглежда чудесно в кухнята със своя блестящ корпус в червено и сребристо.


Виж още Миксери и Пасатори Zephyr

Технически характеристики

Тип:  Миксер
Мощност:  300 W
Цвят:  Червен

Свързани продукти и тагове: