Resident Evil 7 Biohazard product
НазадGCONGRESIDENTEVIL7BIOPS4GCONGRESIDENTEVIL7BIOPS4GCONGRESIDENTEVIL7BIOPS4GCONGRESIDENTEVIL7BIOPS4GCONGRESIDENTEVIL7BIOPS4GCONGRESIDENTEVIL7BIOPS4Напред

Resident Evil 7 Biohazard, за PS4

 • Марка: Capcom
 • Код: GCONGRESIDENTEVIL7BIOPS4Resident Evil 7 Biohazard, за PS4
 • Модел: Resident Evil 7 Biohazard
 • Код на производител: PL30736
 • Налично във външен склад
  38.38 лв
  Купи

  Всички цени са с начислен ДДС

  Описание

  Внимание, продукта ще бъде наличен след 24 Януари 2017

  Страхът идва в дома ти! Стиска ли ти да се впуснеш в ужасяващо преживяване, с главен герой - самият ти? Готов ли си да разкриваш мистерии, да се бориш за живота си, да се потопиш, както никога досега, в света на Resident Evil? Ако отговорът е "ДА!", грабвай тази игра и обещаваме, няма да останеш разочарован.
  Историята продължава след Resident Evil 6 в наши дни. И за разлика от предишните игри - тук няма да имаш под ръка безбройни оръжия, но ще подреждаш отново странни пъзели и ще разполагаш с начини за лекуване. Оцеляването в изоставената платанция и мрачното имение е под въпрос.

  От първо лице всичко изглежда по - истинско! Преживей кошмара, виж го през собствените си очи. Забрави дистанцираното усещане, когато управляваш героя си от 3-то лице. Сега ти си главният персонаж и ти ще трябва да се справиш с всяка напрегната минута.
  Енджинът RE - значително подобрен за фотореалистични ефекти и обстановка, пресъздадена до най - малката подробност. За да бъде усещането истинско, за да се страхуваш, за да изпиташ онова свиване в корема - изпробвай най - добрата графика от първо лице.
  Играта е напълно съвместима с хедсета за виртуална реалност Sony PlayStation VR (който се продава отделно).


  Виж още Игри за Конзоли Capcom

  Технически характеристики

  Конзола:  PS4
  Жанр:  Ужаси
  Тип:  Singleplayer
  Тип мултиплейър:  Няма
  Интернет връзка:  Препоръчителна
  Вид:  Игра
  Възрастова граница:  18+