Resident Evil 6 product
GMRESIDENTEVIL6PCGMRESIDENTEVIL6PCGMRESIDENTEVIL6PCGMRESIDENTEVIL6PC
ОписаниеТехнически характеристики
Resident Evil 6

Изминали са повече от 10 години от инцидента в Ракуун Сити и президентът на Съединените Щати е решил да разкрие истината за случилото се, с надеждата че това ще обуздае нарастващата напоследък биотерористична активност.

Предвидено е президентът да бъде подкрепен от личния си приятел и оцелял от Ракуун Сити Леон С. Кенеди, но когато мястото е подложено на биотерористична атака, Леон става свидетел как държавният глава се променя до неузнаваемост и взема най-трудното решение в живота си. В същото време Крис Редфийлд, който е член на Алианса за оценка на риска от биотероризъм, пристига в Китай и също е заплашен от биотерористично нападение. Тъй като нито една държава не е застрахована от тези атаки и има непрестанни нашествия, населението на света е обединено от общия страх, че няма надежда. За първи път в историята на поредицата, в Resident Evil 6 Леон и Крис се събират заедно, за да се изправят срещу тази безпрецедентна заплаха. Към тях в това непрекъснато драматично, ужасяващо преживяване с глобални мащаби ще се присъединят нови герои, всеки със своя собствена, уникална перспектива и ангажираност.

Щом веднъж завършите основните три кампании, ще отключите съвсем нова кампания с участието на фаталната жена на Resident Evil поредицата Ада Уонг. Сингъл плейър преживяване - кампанията на Ада ви дава уникални мисии, геймплей и оръжия, които ще дадат отговори на някои въпроси от първите три кампании.

Минимални Системни Изисквания:

CPU: Intel Core 2 Duo 2.4 Ghz or better, AMD Athlon X2 2.8 Ghz or better
RAM: 2 GB
OS: Windows Vista/XP, Windows 7, Windows 8
Video Card: NVIDIA GeForce 8800 GTS or better/Radeon HD 3870
Sound Card: Yes
Free Disk Space: 16 GB


Виж още Игри за PC Capcom

Технически характеристики

Жанр:  Шутър
Тип:  Singleplayer / Multiplayer
Тип мултиплейър:  CO-OP / Versus
Интернет връзка:  Незадължителна
Вид:  Игра
Възрастова граница:  18+
  • Какво пазаруват другите Какво пазаруват другите
  • Какво пазаруват другите Най-продавани продукти
  • Какво пазаруват другите Промоционални продукти

Свързани продукти и тагове: