Quar: Infernal Machines PS4 product
НазадGCONGQUARINFERNALMACHINESPS4GCONGQUARINFERNALMACHINESPS4GCONGQUARINFERNALMACHINESPS4GCONGQUARINFERNALMACHINESPS4GCONGQUARINFERNALMACHINESPS4GCONGQUARINFERNALMACHINESPS4Напред
ОписаниеТехнически характеристики

Тази игра поддържа виртуална реалност и изисква наличието на хедсета за виртуална реалност, PlayStation VR и PlayStation 4 камера, за да бъде играна.

Quar: Infernal Machines е VR походова статегия, развиваща се в мрачния свят на Alwyd, в който изглежда, че Quar клановете винаги са били във война. Когато първите скитащи кланове от събирачи на насекоми, построили ниски постройки, оградени с кални стени, това било с цел да се предпазят не само от дивите животни, но и от другите Quar.

Когато за първи път се научили да правят инструменти, за да си набавят по-лесно храна, те бързо се научили да изработват инструменти и за защита. Калните стени бързо се превърнали в укрепени цитадели, а след това и в градове-държави. За пет хиляди години цивилизация неизменни части от тяхната култура винаги са били промяната на сезоните и заплахата от война.
Виж още Игри за Конзоли Други

Технически характеристики

Конзола:  PS4
Жанр:  Стратегия
Тип:  Singleplayer
Тип мултиплейър:  Няма
Интернет връзка:  Незадължителна
Вид:  Игра
Възрастова граница:  12+

Свързани продукти и тагове: