Pokken Tournament product
НазадGCONGPOKKENTOURNAMENTWIIUGCONGPOKKENTOURNAMENTWIIUGCONGPOKKENTOURNAMENTWIIUGCONGPOKKENTOURNAMENTWIIUGCONGPOKKENTOURNAMENTWIIUНапред

Pokken Tournament, за Wii U

  • Безплатна доставка
119.00 лв
Купи

Всички цени са с начислен ДДС

Описание

Pokkén Tournament за първи път пренася бойния екшън в света на Покемон заедно с огромен брой от любимите на феновете Покемони, над които да поемете контрол.

За първи път се пригответе за битка в земите на Ferrum, нов регион представен в Pokkén Tournament, който става арена на уникален стил, при който Покемони и техните бойни треньори се изправят срещу своите противници, за да определят първенците във Ferrum лигата.

"Ferrum League" е нов самостоятелен режим в играта, екзклузивен за Wii U версията на Pokkén Tournament. Докато играчите проправят своя път към челните позиции на лигата, се отключват нови Покемони, които могат да бъдат изпозлвани като допълнителни бойци, а освен това броят на терените расте с всяка изминала и значима победа. Играчите ще могат да се изправят един срещу друг в локалния или мултиплейър режим на заглавието. В локалните битки, един играч може да използва Wii U GamePad контролера, докато другия специалния Pokkén Tournament (при наличието на такъв, продава се отделно)

Онлайн битките в играта се делят на два вида - Приятелски и такива, които позволяват да влезете в списъка с най-добрите играчи от цял свят. Pokkén Tournament поддържа и LAN Battle режим, в който две Wii U конзоли, могат да бъдат свързани една с друга и играчите да изживеят едно локално приключение в 60 кадъра в секунда на два различни телевизора.

За първи път играчите ще могат да поемат контрол над силния Shadow Mewtwo, покемон обвит в мистерия, който притежава несравнима сила. По време на участието си във Ferrum лигата, Shadow Mewtwo ще се появява произволно, и само най-добрите бойци ще могат да го надвият и да разкрият какво се крие зад неговите тайни...

Pokkén Tournament също така предлага и режим за тренировки, който ще обучи играчите без те да се притесняват от лимита във времето или своята енергия. В допълнение към това ще могат да се включат в Combo Dojo, където да изпробват най-силните комбинации.


Виж още Игри за Конзоли Nintendo

Технически характеристики

Конзола:  WII U
Жанр:  Fighting
Тип:  Singleplayer / Multiplayer
Тип мултиплейър:  Versus
Интернет връзка:  Препоръчителна
Вид:  Игра
Възрастова граница:  7+