Playstation 4 Slim 500GB + 3 Games Bundle product
НазадGCONSONYPS4SLIM500GBFINALXIVGCONSONYPS4SLIM500GBFINALXIVGCONSONYPS4SLIM500GBFINALXIVGCONSONYPS4SLIM500GBFINALXIVGCONSONYPS4SLIM500GBFINALXIVGCONSONYPS4SLIM500GBFINALXIVНапред

Конзола Sony PlayStation 4 Slim в комплект с 3 игри (Final Fantasy XIV + Aerea Collector's Edition + Just Sing), 500GB, черен

 • Модел: Playstation 4 Slim 500GB + 3 Games Bundle
 • Марка: Sony|
 • Код: GCONSONYPS4SLIM500GBFINALXIVКонзола Sony PlayStation 4 Slim в комплект с 3 игри (Final Fantasy XIV + Aerea Collector's Edition + Just Sing), 500GB, черен
 • Гаранция: 24 месеца
 • Наличност: Стар продукт
  Този продукт вече не се предлага от JAR Computers
  ОписаниеТехнически характеристики
  Конзола Sony PlayStation 4 Slim 500GB в комплект с 3 игри:
  -Final Fantasy XIV
  -Aerea Collector's Edition
  -Just Sing

  Наслади се на по-тънък, по-малък PlayStation 4, който разполага с невероятна производителност за игри – винаги на твое разположение. Запознай се с PlayStation 4 Slim, новата по-компактна конзола на Sony.

  По тънък PlayStation 4 с нов дизайн ти предлага невероятно ярки и кристални цветове със смазваща HDR картина. Подреждай игрите и приложенията си по-достъпно и споделяй с приятели чрез новия интуитивен интерфейс. Съхранявай своите файлове, приложения и игри с опции за 500 GB и 1TB. Очаква те най-интересното от света на телевизията, филмите и още много съдържание от любимите ти приложения за развлечение.

  Бъди винаги на ръка от приятелите си с подобрените възможности на PSN (PlayStation Network), споделяй на мига видео и скрийшоти и се приготви за преживяване от ново поколение с PS4. Цялата вътрешната архитектура и дизайн на PS4 системата, от оптичното устройство и захранващия блок, до механизма за охлаждане, са проектирани така, че да запазят корпуса тънък и лек и да позволят максимална гъвкавост на дизайна.

  Ненадминат контрол:
  Безжичният контролер DualShock 4 е актуализиран с нов дизайн и усещане, включително по-голяма цветна светлинна лента за предоставяне на още по-голям игрови контрол. Това е най-ергономичният интуитивен PlayStation контролер, създаван до този момент.

  Предизвикай света:
  Създай съюзи, разшири приятелския си кръг и играй онлайн в режимите на любимите ти игри ексклузивно с PlayStation Plus. PlayStation 4 ти предоставя свободата да играеш, споделяш и общуваш със своя игрови свят

  Споделяй за секунди и се свържи с твоите приятели:
  Споделяйте скрийншотове и видеоклипове от най-вълнуващите ти гейминг моменти в социалните мрежи като Twitter и Facebook. Създавай групи, комуникирай с приятели или се присъедини към гейминг обществата в PlayStation Network, за да създадеш още контакти.

  Най-добрите заглавия:
  Очакват те най-популярните игри и ексклузивни заглавия за PlayStation, приготви се за завладяващи приключения и незабравими моменти заедно с огромна библиотека от PS4 хитове.


  Виж още Sony

  Технически характеристики

  Тип:  PS4

  Свързани продукти