Philips HD8917/09, Saeco Incanto product
COFMPHILIPSHD891709COFMPHILIPSHD891709COFMPHILIPSHD891709

Aвтоматична еспресо машина Philips HD8917/09, Saeco Incanto, L'Amore Di Caffee, 1850W, 15 bar

  • Марка: Philips
  • Код: COFMPHILIPSHD891709Aвтоматична еспресо машина Philips HD8917/09, Saeco Incanto, L'Amore Di Caffee, 1850W, 15 bar
  • Модел: HD8917/09, Saeco Incanto
  • Код на производител: HD8917/09
  • Гаранция: 24 месеца
  • Налично във външен склад
  • Безплатна доставка
1238.81 лв
Купи

Всички цени са с начислен ДДС

Описание

Philips HD8917/09, Saeco Incanto


Елегантен дизайн. Впечатляващо качество на кафето.
Вкусно лате макиато с докосването на един бутон

5-степенна регулируема мелачка
Вградена кана и приставка за разпенване
Неръждаема стомана
Приготвя 6 варианта кафе
Извличане на максимален вкус със 100% керамични мелачкиИзвличане на максимален вкус със 100% керамични мелачки Мощните 100% керамични мелачки гарантират моменти на чиста наслада от кафето години наред. Керамичният материал смила идеално, което позволява на водата да тече постоянно, извличайки най-чистата същност на зърната. И за разлика от други "обикновени" мелачки, керамичният материал предотвратява прегряването и прегорения вкус на кафето.

Наслаждавайте се на горещо кафе изключително бързо с нагревателя с бързо загряване

Когато времето е ценно, можете да приготвите идеалното еспресо и капучино, без да чакате, благодарение на нагревателя с бързо загряване. Тайната е в корпуса му от алуминий и неръждаема стомана, който бързо достига високи температури.

С филтъра AquaClean приготвяте до 5000 чаши кафе* без нуждата от премахване на накип

Новата и патентована иновация на Saeco, воден филтър AquaClean, гарантира, че се възползвате по възможно най-добрия начин от вашата автоматична кафемашина. Със смяната на филтъра на всеки 3 месеца ще имате преимуществото на чиста, хигиенично пречистена до съвършенство вода без грижите за премахване на накипа от вашата кафемашина при приготвянето на до 5000 чаши кафе или до 2 години* употреба. Като добавена полза индикаторът за премахване на накип се деактивира автоматично веднага щом AquaClean се постави във вашата любима кафе машина Saeco.

Множество кафе специалитети с едно докосване на бутон

От еспресо до лате макиато, имате разнообразие от възможности, които чакат да задоволят желанията ви за кафе. Дали това е първото, което търсите сутринта, или лакомство след вечеря, има вкус за всеки момент от деня на една ръка разстояние.

Без кофеин със същото удоволствие с опцията за смляно кафе

Понякога е хубаво да можете да се насладите на вкусно и плътно кафе без ефекта на кофеина. Благодарение на опцията за смляно кафе можете да приготвяте кафе без кофеин, когато пожелаете.

Емблематична предна страна от неръждаема стомана, оформена за прецизност

Всеки малък детайл от тази кафемашина е проектиран и изработен с най-високо качество. Солидната предна страна от неръждаема стомана, наситеният дисплей и усещането на всеки бутон идеално съчетават елегантност, интуитивност и италианска изработка. Saeco Incanto ще украсява всяка съвременна или традиционна кухня години наред.

Цикълът на автоматично почистване ви спестява грижи

Автоматичният цикъл за почистване я прави лесна за обслужване и удължава живота на кафемашината – което ви дава повече време да се наслаждавате на кафето си, вместо да почиствате. А с гаранцията от две години ще искате всеки кухненски уред да беше толкова издръжлив и лесен за поддържане.

Изцяло подвижният блок за приготвяне може да се почиства изключително бързо

Ефективността и лекотата при използване бяха ключови моменти на вдъхновение, когато Saeco създаде първия блок за приготвяне преди 30 години. И до днес той представлява изобретателна, находчива технология. Както винаги той е много лесен за почистване – само го извадете и измийте с течаща вода за няколко секунди, след което го поставете обратно също толкова лесно.

Регулирайте силата на кафето с 5 настройки на мелачката

Когато става дума за едрината на смилане, тази кафемашина няма да ви разочарова. Различните смеси от кафе имат нужда от различна едрина, за да разкрият пълния си вкус. Така че тази кафемашина има пет регулируеми настройки на смилането – от най-финото за плътно еспресо до най-едрото за по-леко кафе.

Функцията за избор на силата запаметява точно колко силно го харесвате

След като изберете идеалната сила от 5-те различни настройки, можете лесно да я запазите с функцията за запаметяване, както и желаната дължина и температура. Тогава всяка чашка в бъдеще ще е персонализирана според вкуса ви.
За разлика от местния бариста, няма да се налага да напомняте отново. Вкусно горещо капучино и лате макиато с едно докосване
За неустоима, гъста консистенция на пяната вградената кана разпенва млякото два пъти, като премахва мехурите и замърсяванията. С едно натискане на бутон получавате в чашката си поток от кадифена пяна без пръски с приятна температура. Идеалното допълнение към кафе с богато наситен вкус.Виж още Кафемашини Philips

Технически характеристики

Тип:  Aвтоматична кафемашина
Вид:  Еспресо
Тип кафе:  Смляно кафе
Кафемелачка:  Не е указано
Цвят:  Сребрист

Вземи на изплащане

Свързани продукти и тагове: