PRE-ORDER: Resident Evil 7 Biohazard - PRE-ORDER product
НазадGMRESIDENTEVIL7BIOHAZARDPCGMRESIDENTEVIL7BIOHAZARDPCGMRESIDENTEVIL7BIOHAZARDPCGMRESIDENTEVIL7BIOHAZARDPCGMRESIDENTEVIL7BIOHAZARDPCGMRESIDENTEVIL7BIOHAZARDPCНапред
ОписаниеТехнически характеристики
Внимание, продукта ще бъде наличен след 24 Януари 2017

Страхът идва в дома ти! Стиска ли ти да се впуснеш в ужасяващо преживяване, с главен герой - самият ти? Готов ли си да разкриваш мистерии, да се бориш за живота си, да се потопиш, както никога досега, в света на Resident Evil? Ако отговорът е "ДА!", грабвай тази игра и обещаваме, няма да останеш разочарован.
Историята продължава след Resident Evil 6 в наши дни. И за разлика от предишните игри - тук няма да имаш под ръка безбройни оръжия, но ще подреждаш отново странни пъзели и ще разполагаш с начини за лекуване. Оцеляването в изоставената платанция и мрачното имение е под въпрос.

От първо лице всичко изглежда по - истинско! Преживей кошмара, виж го през собствените си очи. Забрави дистанцираното усещане, когато управляваш героя си от 3-то лице. Сега ти си главният персонаж и ти ще трябва да се справиш с всяка напрегната минута.
Енджинът RE - значително подобрен за фотореалистични ефекти и обстановка, пресъздадена до най - малката подробност. За да бъде усещането истинско, за да се страхуваш, за да изпиташ онова свиване в корема - изпробвай най - добрата графика от първо лице.


Виж още Игри за PC Capcom

Технически характеристики

Жанр:  Ужаси
Тип:  Singleplayer
Тип мултиплейър:  Няма
Интернет връзка:  Препоръчителна
Вид:  Игра
Възрастова граница:  18+

Свързани продукти и тагове: