Onechanbara Z2: Chaos  product
НазадGCONGONECHANBARAZ2CHAOSPS4GCONGONECHANBARAZ2CHAOSPS4GCONGONECHANBARAZ2CHAOSPS4GCONGONECHANBARAZ2CHAOSPS4GCONGONECHANBARAZ2CHAOSPS4GCONGONECHANBARAZ2CHAOSPS4Напред

Onechanbara Z2: Chaos, за PS4

  • Марка: NIS America
  • Код: GCONGONECHANBARAZ2CHAOSPS4Onechanbara Z2: Chaos, за PS4
  • Модел: Onechanbara Z2: Chaos
  • Няма наличност
  • Безплатна доставка
107.92 лв
Купи

Всички цени са с начислен ДДС

Описание

Onechanbara Z2: Chaos е последното попадение от Onechanbara поредицата, която включва най-секси зомби убийците в света. С две двойки сестри убийци на зомбита на разположение, играча е на път да се изправи пред редица нива изпълнени с динамичен екшън и унищожение на орди от немъртви изчадия. Изправи се пред инвазията и размазвай всичко по пътя си по възможно най-стилния начин, очакват те летящи крайници, реки от кръв и всевъзможни методи на зомби унищожение. Всеки един член от така наречения „Бикини зомби отряд“ има своя собствена техника и специфични и уникални умения, а използваш ли всички движения в играта по-най откачения начин ще бъдеш възнаграден със специални орбове, с които да подсилваш своите умения и снаряжение.

Убийството на зомбита никога не е било толкова приятно, впечатляващо и забавно.
Бикини самурай отряда на Onechanbara се завръща въоръжен с множество нови движения и новите Dare Drive и Xtasy демонични трансформации, които ще ти покажат какво значи да бъдеш наистина ядосан на зомбитата.
Четири прекрасни дами, четири уникални стила
Всяка една от героините има свои собствени умения и екипировка, които да ѝ помогнат да се изправи пред купищата немъртви.
Множество нови режими, подобрения и нововъведения спрямо предшествениците в Onechanbara поредицата игри.
Стилизиран саундтрак, които поддържа двойно озвучаване на героите.


Виж още Игри за Конзоли NIS America

Технически характеристики

Конзола:  PS4
Жанр:  Hack And Slash
Тип:  Singleplayer
Тип мултиплейър:  Няма
Интернет връзка:  Препоръчителна
Вид:  Игра
Възрастова граница:  16+