Nier: Automata - Game of the Yorha Edition (PS4) product
НазадGCONGNIERAUTOMATAGAMEOFYORHPS4GCONGNIERAUTOMATAGAMEOFYORHPS4GCONGNIERAUTOMATAGAMEOFYORHPS4GCONGNIERAUTOMATAGAMEOFYORHPS4GCONGNIERAUTOMATAGAMEOFYORHPS4GCONGNIERAUTOMATAGAMEOFYORHPS4GCONGNIERAUTOMATAGAMEOFYORHPS4Напред
ОписаниеТехнически характеристики
Nier: Automata - Game of the Yorha Edition включва:
-Играта Nier: Automata
-3C3C1D119440927 Expansion DLC

Bonus DLC:
-PS4 Avatars x15
-Pod Skins x6
-Machine Mask Accessory
-PS4 Dynamic Theme

Подобрена специално за PlayStation 4 Pro!
Тази игра е подобрена специално за PS4 Pro конзолата на Sony, което означава, че е актуализирана, за да се възползва от супер-подсилената и водеща технология. Наслади се на предимствата с подобрена графика, по-висока скорост на кадрите в секунда или повишена резолюция.

Nier: Automata, новото екшън-ролево заглавие и продължение на култа от 2010, NieR. Предлагайки великолепна комбинация между екшън и RPG геймплей е едно от задължителните заглавия за почитателите на жанра.

Извънземна инвазия е оставила човечеството с единствения избор да бъде заточено на луната. Андроидите са изпратени към изоставените руини на нашата планета, за да да премахнат злите Механоиди. YoRHa 2B, последен модел боен андроид е със задачата да се впусне в мисия за премахването на нашествениците от повърхността на Земята. Готов ли си да разбереш докъде ще стигне неизбежната война между андроиди и механоиди?

NieR: Automata е съвместен проект между Square Enix, създателите на оригиналната Nier, и всепризнатото студио, стоящо зад игри като Bayonetta и Metal Gear Rising, ветераните в екшън жанра - PlatinumGames.


Виж още Игри за Конзоли Square Enix

Технически характеристики

Конзола:  PS4
Жанр:  Екшън
Тип:  Singleplayer
Тип мултиплейър:  Няма
Интернет връзка:  Незадължителна
Вид:  Игра
Възрастова граница:  18+
  • Какво пазаруват другите Какво пазаруват другите
  • Какво пазаруват другите Най-продавани продукти
  • Какво пазаруват другите Промоционални продукти

Свързани продукти и тагове: