Need for Speed: Underground 2 product
НазадGMNEEDFORSPEEDUNDERGROUND2GMNEEDFORSPEEDUNDERGROUND2GMNEEDFORSPEEDUNDERGROUND2GMNEEDFORSPEEDUNDERGROUND2GMNEEDFORSPEEDUNDERGROUND2GMNEEDFORSPEEDUNDERGROUND2GMNEEDFORSPEEDUNDERGROUND2Напред

Игра Need for Speed: Underground 2, за PC

  9.90 лв
  Купи

  Всички цени са с начислен ДДС

  Описание

  Потопете се в света на тунинга и модификациите с Need for Speed Underground 2 – продължението на най-добре продаваното състезателно заглавие за 2003.

  Събитията в играта се развиват в масивен град, състоящ се от пет взаимосвързани части/квартали. Underground 2 предлага завладяващо предизвикателство, в което улиците са вашите менюта – предизвикайте опонент, когото настигнете на улицата, или посетете сервизи и различни състезателни локации.

  Нови и дълбоки възможности за тунинг позволяват на играчите да модифицират почти всеки аспект от външния вид и производителността на автомобила си. Играта предлага 12 возила в повече от предишната част. Режимите Circuit, Drift и Drag се завръщат, а в допълнение получаваме и нови, които наистина поставят уменията ви и сътвореният от вас автомобил на истинско изпитание.



  Виж още Игри за PC EA Games

  Технически характеристики

  Жанр:  Състезателна
  Тип:  Singleplayer / Multiplayer
  Тип мултиплейър:  Versus
  Интернет връзка:  Препоръчителна
  Вид:  Игра
  Възрастова граница:  3+