NBA 2K16 product
НазадGMNBA2K16GMNBA2K16GMNBA2K16GMNBA2K16GMNBA2K16Напред

Игра NBA 2K16, за PC

  79.00 лв
  Купи

  Всички цени са с начислен ДДС

  Описание

  NBA 2K поредицата се завръща по-силна от всякога заедно с NBA 2K16. Подготви се да изпиташ най-доброто баскетболно изживяване и поеми контрол над цялатa Национална Баскетболна Асоциация или покажи своите умения в онлайн режимите на играта, изправяйки се срещу играчи от целия свят. Благодарение на подобрените и усъвършенствани анимации и по-реалистичното движение, със сигурност NBA 2K16, може да бъде наречена най-автентичната баскетболна игра създавана до момента.

  NBA 2K16 е една от най-разтърстващите спортни игри, съчетавайки в себе си изключителен реализъм. Студиото разработващо играта Visual Concepts обединява сили с режисьора Spike Lee (Inside Man, Malcolm X, 25h Hour), който работи по сценария, режисурата и продуцирането на популярния за поредицата режим MyCAREER. В него ще се превъртиш в млад NBA играч и ще се изправиш пред драматични моменти, каквито до сега не са представяни в една спортна игра.

  Три от NBA суперзвездите правят своя дебют на на обложката на NBA 2K16, атлетите Stephen Curry от Golden State Warriors, James Harden от Houston Rockets и Anthony Davis от New Orleans Pelicans. Всичките трима имат и свои индивидуални обложки, които отпразнуват заслугите на спортистите през последния сезон и като цяло през кариерата им. Във всяка кутия е включена обложка, която лесно да разгънеш и да избереш визията, която искаш да поставиш на твоята игра.

  Минимални системни изисквания:

  Операционна система: Windows 7 64-bit
  Процесор: Intel Core 2 Duo E4400 2.0 GHz / AMD Athlon 64 X2 Dual Core 4000+ 2.1 GHz
  Оперативна памет: 2GB RAM
  Видео карта: Nvidia GeForce GT 340 512MB / AMD Radeon HD 3600 Серии, 512 MB VRAM
  Звукова карта: Съвместима с DirectX 9.0c
  DirectX DirectX 10.1
  Свободно пространство: 50 GB
  Интренет връзка за активация
  В кутията на играта е включен код за активация, изданието не съдържа диск.


  Виж още Игри за PC 2K Games

  Технически характеристики

  Жанр:  Спорт
  Тип:  Singleplayer / Multiplayer
  Тип мултиплейър:  Versus
  Интернет връзка:  Препоръчителна
  Вид:  Игра
  Възрастова граница:  3+