Monster Hunter 4 Ultimate product
GCONGMONSTER4HUNTERULTI3DSGCONGMONSTER4HUNTERULTI3DSGCONGMONSTER4HUNTERULTI3DSGCONGMONSTER4HUNTERULTI3DS

Описание

Monster Hunter 4 Ultimate ще те отведе буквално на нови висоти, представяйки ти нов начин за вертикално предвижване. По- големият репертоар от действия ще направи ловa ти още по- динамичен и напрегнат, вече имаш и опция за катерене и скачане от върхове и стени. В допълнение - ще можеш да яздиш чудовища и да атакуваш от тях. Добавени са два нови класа на оръжията, ще се изправиш и срещу нови чудовища в различни части от картата.

Онлайн режим – включи се заедно с трима други играчи чрез Nintendo Network или безжична връзка, за да победите по - големи и по - силни зверове.
Два нови класа за оръжия - Insect Glaive е дълъг прът, съпровождан с мощно летящо насекомо, което може да бъде костюмизирано по избор с различни умения. Charge Blade е хибридно оръжие, което може да става на меч и щит, или на брадва. То има умението да събира енергия, която да освобождава в един изключително мощен удар.
12-те типа оръжия са разнообразени и подобрени.
Вертикални плоскости – обстановката вече е по – разнообразна, можеш да скачаш, да се катериш и да експлоатираш заобикалящата те среда по различни начини.
Чудовищта са още по – агресивни и сега са по- заплашителни и силни от всякога.
За първи път можеш да се качиш върху чудовище, и ако го удържиш да нападаш по брутален начин.
Тъч скриина на Nintendo 3DS ти осигурява лесен и бърз достъп до книгите в играта, оръжия, карти и мини-игри.
Нови локации и чудовища за откриване, както и съвсем нови предмети, които ще ти осигурят незабравим лов само в Monster Hunter 4 Ultimate.


Виж още Игри за Конзоли Capcom

Технически характеристики

Конзола:  3DS
Жанр:  RPG
Тип:  Singleplayer / Multiplayer
Тип мултиплейър:  Versus
Интернет връзка:  Препоръчителна
Вид:  Игра
Възрастова граница:  12+

Свързани продукти и тагове:

Свързани продукти