Mad Max product
GMWBINTERACTIVEMADMAX

Mad Max, за PC

 • Марка: WB Interactive
 • Код: GMWBINTERACTIVEMADMAXMad Max, за PC
 • Модел: Mad Max
 • Код на производител: PL27991
 • Налично във външен склад
  19.92 лв
  Купи

  Всички цени са с начислен ДДС

  Описание  Да останеш без бензин насред пустошта не е неудобство, а смъртна присъда.

  Добре дошъл в един объркан и луд свят, в който хората се борят за оцеляване. Останал не само без бензин, но без кола и семейство, Max ще ти разкаже защо го наричат Лудия.

  Там, където конските сили срещат огневата мощ. Там, където различните фракции се избиват един друг. Там където съвестта е бреме, а милостта отдавна забравена. Там, където човешкият живот не струва дори колкото песъчинка в пустинята. Там ще трябва да докажеш, че си способен да оцелееш, и влизайки в обувките на Лудия Макс, да докажеш, че си достатъчно луд, за да спечелиш.

  Нова кола – началото винаги е трудно. В случая е още по - трудно, защото разполагаш с едно голямо нищо. Трябва ти кола! За да преследваш всички, ти трябва превозно средство, не какво да е, а ТВОЕТО превозно средство. Избирай между различните модели автомобили, както и части за тяхното усъвършенстване. Създай ултимативната машина, която ще бъде твой помощник в бруталните битки.
  Оръжия и брони – „в любовта и войната всичко е позволено“. Любовта е лукс, остава ти само войната. Екипирай се подобаващо, защото противниците ти ще претендират, че са по- луди от теб. Не спирай да подобряваш бронята и избирай внимателно оръжията си.
  Развивай уменията си и не спирай да експериментираш в отворения свят, в който ще се озовеш.
  Westland – мястото, където ще те застигат пясъчни бури, лош късмет, но там ще намериш много материал, който ще ти е от полза- резервни части за всичко, което можеш да сглобиш с ръцете си, непотребни боклуци, превърнали се в животоспасяващи такива.

  Този, който контролира ресурсите, управлява света. Ти трябва да се превърнеш в такъв и да отнемеш всичко от всеки. Не си сам в лудото начинание - по пътя си ще срещнеш както неочаквана помощ, така и неочаквани обрати.
  Достатъчно луд ли си, за да оцелееш?


  Виж още Игри за PC WB Interactive

  Технически характеристики

  Жанр:  Състезателна
  Тип:  Singleplayer
  Тип мултиплейър:  Няма
  Интернет връзка:  Незадължителна
  Вид:  Игра
  Възрастова граница:  18+

  Свързани продукти и тагове: