Лупа Levenhuk Zeno Desk D7 product
НазадFBINLEVENHUK70443FBINLEVENHUK70443FBINLEVENHUK70443FBINLEVENHUK70443FBINLEVENHUK70443Напред
ОписаниеТехнически характеристики
Лупа Levenhuk Zeno Desk D7Увеличение: 2–5x. Гъвкава стойка. Светодиодно осветление.Сгъваемата лупа Levenhuk Zeno Desk D7 е настолен модел, който лесно се трансформира в ръчна лупа. Само с три стъпки това увеличително устройство става компактно и удобно. Вграденото осветление позволява работа при условия на лоша осветеност. Лупата Levenhuk Zeno Desk D7 е чудесен избор както за професионална употреба, така и за хоби.
Лупата се състои от една бифокална леща и сгъваема стойка. Обективът е изработен от оптична пластмаса. Можете да наблюдавате обекти при увеличение от 2х и 5х със зрително поле, равномерно осветено от десет ярки светодиода, разпределени на рамката на обектива. Бутонът за превключване се намира в горната част на корпуса на лещата. Лупата се предлага със захранващ адаптер, но може да работи и безжично с две батерии размер AA (не са включени в комплекта).
СпецификацииДиаметър на лещата (pазмери), mm: 120Диаметър на вградената леща, mm: 28Увеличение, x: 2Увеличение на вградената леща, x: 5Материал на оптиката: оптична пластмасаМатериал на корпуса: пластмасаМатериал на дръжката: пластмасаОсветление: светодиоднoЗахранване: 2 бр. батерии AA (не са включени), адаптер: 220V, 50/60 Hz, 0,1 АДопълнителен: конструкция: преносима, сгъваемаосветление: 10 светодиодни лампиУпотреба: Продукт за обща употреба. Може да се използва от деца над 3-годишна възраст.Конструкция: на стойкаОсветление: да


Виж още Бинокли и оптика Levenhuk

Технически характеристики

Тип:  Лупа
Оптично увеличение:  5x
  • Какво пазаруват другите Какво пазаруват другите
  • Какво пазаруват другите Най-продавани продукти
  • Какво пазаруват другите Промоционални продукти