Little Nightmares Six Edition product
НазадGMLITTLENIGHTMARESSIXEDITIONPCGMLITTLENIGHTMARESSIXEDITIONPCGMLITTLENIGHTMARESSIXEDITIONPCGMLITTLENIGHTMARESSIXEDITIONPCGMLITTLENIGHTMARESSIXEDITIONPCGMLITTLENIGHTMARESSIXEDITIONPCНапред

Описание

Little Nightmares Six Edition включва:

Играта Little Nightmares.
Колекционерска тематична кутия.
Фигура на Six - 10см.
Оригинален саундтрак.
Постер - формат А3.
Тематични стикери.
Всяка година ужасът се завръща. Винаги по едно и също време, но никога на едно и също място. Той пълзи и дращи с дългите си нокти, притихва и чака.
Скоро след това, те започват да прииждат - гостите, гладни, чудовищни гости. Всичко се пука по шевовете, дебелят, очите им са пълни с отегчение... те се бутат и тъпчат... и после изчезват.
Никой не се е върнал, за да разкаже.
Или поне никой все още.

Потопи се в тайнствената и страховита атмосфера на Little Nightmares, мрачна приказка, разказваща историята на Six, който се опитва да избяга от Maw - живия ужас, пълен с покварени души, чиято единствена цел е следващото им блюдо.
Изправи се пред детските си страхове, както никога досега. Реалистичен свят, от който ще те побият тръпки, разгърната история и невероятно озвучение.
Разкрий тайните на Maw, избягай от неговите чудовища, помогни на Six да се измъкне.
Мястото на срещата е очарователно страховита къща за кукли - едновременно и затвор, и сън, и кошмар, в който всяка стъпка е трудна, а сенките са потресаващо черни.
Всяка стая е килия, всеки затворник е заплаха, а пъзелите са смъртоносни. Събуди детето в себе си, отприщи въображението си и се опитай да измъкнеш Six от твърде големия за него свят. И най - малкото колебание може да е фатално.


Виж още Игри за PC Bandai Namco

Технически характеристики

Жанр:  Приключенска
Тип:  Singleplayer
Тип мултиплейър:  Няма
Интернет връзка:  Препоръчителна
Вид:  Игра
Възрастова граница:  16+

Свързани продукти и тагове: