Little Deviants product
НазадGCONGSCEELITTLEDEVIANTSVITAGCONGSCEELITTLEDEVIANTSVITAGCONGSCEELITTLEDEVIANTSVITAGCONGSCEELITTLEDEVIANTSVITAGCONGSCEELITTLEDEVIANTSVITAНапред

Little Deviants, за PSVITA

  29.90 лв
  Купи

  Всички цени са с начислен ДДС

  Описание

  В Little Deviants се присъединявате към дяволитите пакостници в поредица от щури приключения, които ви позволяват да откривате и експериментирате с новите функции на PlayStation Vita, включително задния и предния тъч пад, сензора за движение, задната камера и микрофона. Тези симпатични малки извънземни създания са катастрофирали на Земята и вашата задача е да ги спасите и да отблъснете злия Боц, докато играете в разнообразни нива, всяко с уникална игра, която акцентира върху мощните елементи и чувствителността на хардуера на PS Vita. Little Deviants е лесна за игра и дори още по-весела при преиграване. Можете да споделите забавлението с до 8 свои приятели в парти режима. Опреснявайте най-добрите си постижения в онлайн класацията.
  Забавлявайте се с поредицата весели приключения с живописни графики и симпатични герои, които използват пълната интерактивност на системата PS Vita.
  Играйте в сингъл плейър режима и подобрете постиженията си или се забавлявайте с мултиплейър игрите за до 8 играчи чрез режима Pass Around.
  Играйте с малките пакостници и се научете как да използвате способностите им, за да подобрите резултатите си и да се изкачите в класирането, което можете да видите по всяко време чрез wifi или 3G връзката.


  Виж още Игри за Конзоли SCEE

  Технически характеристики

  Конзола:  PSVITA
  Жанр:  Приключенска
  Тип:  Singleplayer
  Тип мултиплейър:  Няма
  Интернет връзка:  Препоръчителна
  Вид:  Игра
  Възрастова граница:  7+