LEGO Ninjago: Shadow of Ronin product
НазадGCONGLEGONINJAGOSHADOWPSVITAGCONGLEGONINJAGOSHADOWPSVITAGCONGLEGONINJAGOSHADOWPSVITAGCONGLEGONINJAGOSHADOWPSVITAGCONGLEGONINJAGOSHADOWPSVITAGCONGLEGONINJAGOSHADOWPSVITAGCONGLEGONINJAGOSHADOWPSVITAНапред

Описание

В LEGO Ninjago: Shadow of Ronin ще поемеш ролята на любимия си нинджа войн и ще имаш невероятната възможност да поемеш управление над нови и вълнуващи бойни и превозни средства, като мекове, механизирани дракони. Преправи си път през Ninjago вселената, докато нов враг носещ името Ronin се изпречи на пътя ти с умението да краде спомените на нинджа войните , използвайки оръжие наречено Obsidian Glaive. Помогни на останалите нинджи да открият своите оръжия и възвърнат силите си, преди Ronin да е осъществил своя зъл план!

В играта ще може да посетиш емблематични локации от ТВ сериала като Ice Temple, Toxic Bogs, както и съвсем нов мистериозен остров. В допълнение ще може да отпътуваш и до планинското селце Spinjago, където нинджите тренират своите умения заедно с учителите Dareth и Wu. Използвайки своите Spinjitzu умения, играчите ше могат да си проправят път през ордите от врагове и да се впуснат в решаване на най-разнообразни пъзели.

LEGO Ninjago: Shadow of Ronin е ексклузивно заглавие за портативните конзоли PlayStation Vita и Nintendo 3DS, което ще предложи на феновете на поредицата незабравими часове пред екрана на своята конзола.


Виж още Игри за Конзоли WB Interactive

Технически характеристики

Конзола:  PSVITA
Жанр:  Приключенска
Тип:  Singleplayer / Multiplayer
Тип мултиплейър:  CO-OP
Интернет връзка:  Препоръчителна
Вид:  Игра
Възрастова граница:  7+

Свързани продукти и тагове: