Just Cause 3 product
НазадGMJUSTCAUSE3PS4GMJUSTCAUSE3PS4GMJUSTCAUSE3PS4GMJUSTCAUSE3PS4GMJUSTCAUSE3PS4GMJUSTCAUSE3PS4GMJUSTCAUSE3PS4Напред

Just Cause 3, за PS4

 • Марка: Square Enix
 • Код: GMJUSTCAUSE3PS4Just Cause 3, за PS4
 • Модел: Just Cause 3
 • Код на производител: PL30151
 • Налично във външен склад
  39.55 лв
  Купи

  Всички цени са с начислен ДДС

  Описание

  Няколко години след събитията в Just Cause 2, Rico Rodriguez напуска Агенцията и се завръща по родните си земи - Medici - измислен средиземноморски остров, попаднал под диктатурата на генерал Di Ravello. Разбира се, болната амбиция на злия Di Ravello е световна доминация, а работата на Rico е да не позволи тя да се реализира.

  Разходи се свободно и разучи всяко едно кътче от родния остров на Rico Rodriguez, с абсолютна свобода на предвижване - – скоци с парашути, свободно падане, небето няма лимити.
  Носи се плавно над планините със специално разработения костюм за тази цел - Wingsuit. Смъртта може да застигне враговете ти дори от въздуха.
  Можеш да изкачваш сгради или да се приземяваш върху тях, да отвличаш превозни средства, да се предвижваш бързо и да всяваш хаос навсякъде, откъдето минеш.
  Както споменахме, Хаосът е неизменен твой спътник - всичко подлежи на разруха - военни бази, пристанища, затвори и полицейски участъци, центрове за комуникация, чието унищожение ще затрудни контакта с диктатора.
  Голямо разнообразие на оръжия - от картечница до базука, та през противотанкови и въздушни ракети.
  Още по- голямо разнообразие от превозни средства. Избирай от най - добрите моторници, хеликоптери, самолети, спортни коли или супер велосипеди!


  Виж още Игри за Конзоли Square Enix

  Технически характеристики

  Конзола:  PS4
  Жанр:  Екшън
  Тип:  Singleplayer
  Тип мултиплейър:  Няма
  Интернет връзка:  Препоръчителна
  Вид:  Игра
  Възрастова граница:  18+

  Свързани продукти и тагове: