Hitman Collection - (пакет 4в1)  product
GMHITMANCOLLECTIONPCGMHITMANCOLLECTIONPCGMHITMANCOLLECTIONPCGMHITMANCOLLECTIONPC

Описание

Hitman Collection

Тази компилация съдържа първите четири игри от поредицата Hitman, събрани на едно DVD:
Hitman: Codename 47
Шуутър от трето лице, стимулиращ стелт уменията и тактическото мислене, Hitman: Codename 47 е смесица от екшън и пъзели.
Вие играете като загадъчен, безименен убиец, който перфектно владее тялото си и има уникален продуктов номер, татуиран на главата си, което говори за неестествено детство. Събуждайки се един ден в килия, вие успявате да се измъкнете от пленничеството си и имате кратък контакт с Агенцията – организация, загадъчна толкова, колкото сте и вие самите. Приемайки работа, която вършите най-добре (да сеете смърт), вие започвате кариера на наемен убиец. Сянката на миналото ви обаче дебне зад вас... А последното нещо, което един убиец иска, е нещо да го дебне.

На ваше разположение имате разнообразни оръжия – от ножове и струни за пиано до избрани пистолети, автомати и тежки картечници.
Независимо, че разполагате с оръжеен арсенал, промъкването ще ви бъде особено необходимо. Изкуственият интелект реагира на викове, стрелба и други странни случки, понякога дори става подозрителен, ако тичате наоколо, затова тишината и промъкването са вашите най-добри съюзници.
Hitman 2: Silent Assassin
Перфектният наемен убиец Агент 47, се опитва да се дистанцира от миналото си, изпълнено с насилие, и да се превърне в смирен църковен градинар. Той обаче е подмамен да се завърне в бизнеса, когато негов приятел, свещеник, е отвлечен от италиански мафиот. Hitman 2: Silent Assassin е стелт шуутър от трето лице. Като титулярен убиец, вие трябва да изпълните поредица от мисии по целия свят. Главната цел на всяка задача е да убиете някого и ако е възможно, да изпълните няколко други цели.

В общия случай мишената ви ще бъде пазена от много охранители. Докато имате голямо разнообразие от оръжия – вариращи от гарота и пистолет със заглушител до картечници и снайпери – вашето главно оръжие ще бъде промъкването. Агент 47 може да пропълзява, за да остане незабелязан и да се дегизира с дрехи от убитите или зашеметени охранители.

Hitman: Contracts
Повече екшън и напрежение в мисиите, по-голямо разнообразие в методи за извършване на перфектното убийство и увеличен арсенал от огнестрелни и оръжия за близък бой. Новият графичен енджин показва „творенията” ви с брутален реализъм и вдъхва живот на нови локации. Подобрена система за управление и по-лека крива на учене ще гарантират, че играта е достъпна за всички вдъхновени наемни убийци.
Hitman: Contracts ви поставя на мястото на Агент 47 – най-безскрупулният и резултатен наемен убиец в историята. Играта започва в Париж, Агент 47 е ранен и е попаднал в опасна ситуация, дори за него. Hitman: Contracts изследва мрачната психология на убиването като начин на живот и обещава да бъде най-смущаващия епизод в поредицата.Hitman: Blood Money Наемният убиец е отново тук, въвличайки повече от всякога в своя смъртоносен свят, в който да запазиш анонимност, да бъдеш умен и напълно безскрупулен, е ключа към перфектната екзекуция. Изгодни договори с богатите и властни хора превръщат убиването за пари в добър бизнес. Но когато конкурентна агенция се намесва, вече става въпрос за война и само най-добрият ще оцелее.

Минимални Системни Изисквания:

CPU: Pentium 4/Athlon XP or better
CPU Speed: 1.5 GHz
RAM: 512 MB
OS: Windows 2000/XP
Video Card: 64 MB Direct3D DirectX 9.0 compliant video card supporting pixel shader 2.0 (NVIDIA GeForce FX+ / ATI Radeon 9500+)
Sound Card: Yes
Free Disk Space: 5 GB
DVD-ROM: Yes


Виж още Игри за PC Eidos

Технически характеристики

Жанр:  Шутър
Тип:  Singleplayer
Тип мултиплейър:  Няма
Интернет връзка:  Незадължителна
Вид:  Игра
Възрастова граница:  18+

Свързани продукти и тагове:

Свързани продукти