HP VR1000-100nn 2MJ36EA product
НазадVRHP2MJ36EAVRHP2MJ36EAVRHP2MJ36EAVRHP2MJ36EAVRHP2MJ36EAVRHP2MJ36EAVRHP2MJ36EAНапред

Описание

Headset за смесена реалност HP Windows VR1000-100nn
2MJ36EA

Гмурнете се в смесената реалност и вижте как се размива границата между реалния и дигиталния свят. HP Mixed Reality Headset с контролери, проектиран да осигурява най-високо визуално качество и върховно удобство, позволява да се доближим на една ръка разстояние до магията на поглъщащия компютърен свят.
Мощ и производителност за първокласно забавление, игри и едновременна работа с много задачи.
Безпроблемна настройка

С интегрирано проследяване на движението, кабел „2 в 1“ за HDMI 2.0 и USB 3.0 и съвместимост с Windows Mixed Reality и компютри Windows Mixed Reality Ultra, преминавате от нестандартно изживяване към пълно потапяне, без неудобството от настройване на допълнителни периферни устройства.

Потапяне без граници

Пригответе се наистина да се потопите в преживяването благодарение на резолюцията от 1440 x 1440 за всяко око и скоростта на обновяване до 90 Hz2. Освен това освобождава движенията Ви с шест степени на свобода, без граници на проследяване и включва безжични контролери на движението.

Невероятно удобство

Представлявайки перфектна комбинация от комфорт и удобство, този комплект използва лента за глава с двойна подложка, лесен за регулиране ремък и окачен отпред дисплей за превъзходно преживяване дори след продължително носене.3

Изобразяване
1440x1440 пиксела резолюция за всяко око

Потопете се в изключително ясни кадри с 1440x1440 пиксела резолюция за всяко око, която издига цялото Ви съдържание на впечатляващи висоти.
Шест степени на свобода

Завладейте стаята около Вас с шест степени на свобода и без граници на проследяване. Движете се нагоре, надолу, напред, назад и настрани в играта.
Контролери на движението

Включените Bluetooth® контролери на движението Ви осигуряват прецизно проследяване на движенията на дланите и ръцете.18
Висока яркост на дисплея

Можете да регулирате яркостта на дисплея според Вашите предпочитания, така че независимо дали искате ярки цветове или по-затъмнена атмосфера, сте готови за действие.
Зрително поле

По-голямото зрително поле означава по-завладяващо изживяване. Зашеметете визуалните си сетива със 100-градусово зрително поле с компютър, поддържащ Windows Mixed Reality Ultra, или 90-градусово с компютър, поддържащ Windows Mixed Reality.
Висока честота на опресняване

Реагирайте по-бързо и изживейте всичко по-ясно чрез 90 Hz честота на опресняване, когато използвате компютър, поддържащ Windows Mixed Reality Ultra (60 Hz при използване на компютър за Windows Mixed Reality), предлагащ детайли с висока резолюция, които се движат плавно от кадър в кадър

Характеристики на разширение

Портове
1 USB 3.0

Видеосъединители
1 HDMI

Размери и тегло
Размери (Ш x Д x В)
17,61 x 12,79 x 26,38 до 33,89 см (отпред назад)

Тегло
0,83 кг

Дизайн
Цвят на продукта
Jet Black

Какво има в кутията
Контролери за движение
HMD кабели за слушалки Vive (HDMI, DC-OUT и USB 3.0)


Виж още VR (Виртуална реалност) HP

Технически характеристики

Тип:  VR очила за компютър
Свързаност:  USB, HDMI
Особеност:  Комплект
Цвят:  Черен

Вземи на изплащане

Свързани продукти и тагове: