Gigabyte Aorus RGB 256GB GP-ASM2NE2256GTTDR product
НазадSSDGIGABYTEGPASM2NE2256GTTDRSSDGIGABYTEGPASM2NE2256GTTDRSSDGIGABYTEGPASM2NE2256GTTDRSSDGIGABYTEGPASM2NE2256GTTDRSSDGIGABYTEGPASM2NE2256GTTDRНапред
ОписаниеТехнически характеристики
Xtreme производителност при съхранение
С новия интерфейсен контролер NVMe твърдотелните дискове AORUS RGB M.2 предоставят светкавична скорост - до 3100MB/sec при последователно четене и до 1050MB/s при последователен запис. Освен това радиаторът поддържа ниска температура на контролера и паметта, гарантирайки, че производителността на SSD диска няма да пострада. Това е много важно специално за геймъри, тъй като компонентите се нагряват значително по време на игра. Подгответе се да влезете в следващото поколение компютри, с по-бърз и по-плавен геймърски стрийминг и интензивно рендиране на графиката.

Лесно надграждане на всички компютри
M.2 2280 е малък форм фактор, който е перфектен за всички типове компютърни надграждания. Слотовете M.2 стават все по-популярни днес в дънните платки. Вие можете лесно да инсталирате твърдотелен диск SSD, за да се наслаждавате на бърза реакция.

RGB Fusion
Първите в индустрията RGB M.2 SSD дискове, които могат да се синхронизират перфектно с дънните платки*. Те поддържат 5 светлинни ефекти, включващи статичен, мигане, двойно мигане и цветен цикъл.

RGB Fusion Utility
Чрез интегриран интуитивен потребителски интерфейс RGB Fusion ви осигурява по-добро решение за персонализиране на светлинните ефекти във всички устройства, поддържащи технологията. От дънни платки и графични карти до периферни устройства – вие можете да персонализирате вашата геймърска платформа със свой собствен стил и да покажете своите умения, споделяйки профилите. В допълнение новият геймърски режим създава интерактивни светлинни ефекти за избрани игри, така че да ви осигури най-потапящото геймърско изживяване.

SSD кутия с инструменти
Новосъздадената „кутия с инструменти“ SSD Tool Box е приложение, което помага на потребителите да наблюдават състоянието на твърдотелния диск SSD, предоставяйки обща информация като име на модела, версия на фърмуера (FW), здравословно състояние, оптимизация на устройството и също така открива температурата на датчика. Освен това потребителите могат да изчистят всички данни с функцията Secure Erase. Можете да изтеглите приложението „SSD Tool Box“ от секция поддръжка.Форм фактор: M.2 2280
Интерфейс: PCI-Express 3.0 x4, NVMe 1.3
Общ капацитет: 256GB*
Скорост на последователно четене: до 3100 MB/s**
Скорост на последователен запис: до 1050 MB/s**
Поддръжка на TRIM & S.M.A.R.T
Поддържа 256-битов AES
Интерфейс
PCI-Express 3.0 x4, NVMe 1.3
Форм фактор
M.2 2280
Гаранция
Ограничена 5-годишна или 380TBW
NAND
3D TLC ToshiBa BiCS3
Външна кеш памет DDR
512MB
Скорост на последователно четене
До 3100 MB/s
Скорост на последователен запис
До 1050 MB/s
Произволно четене IOPS
180K
Произволен запис IOPS
240K
Средно време между отказите (MTBF)
1,8 милиона часа
Енергийно потребление (в активно състояние)
Средно: Четене: 5085 mW; Запис: 3285 mW
Енергийна консумация (в режим изчакване)
272 mW
Температура (Работна)
0°C до 70°C
Температура (на съхранение)
-40°C до 85°C
Забележка
* Конфигурация на тестовата система: конфигурацията може да варира в различните модели, ние ще изберем най-новата платформа за проверка.
* Производителността може да варира на базата на версията на фърмуера на SSD и системния хардуер и конфигурация. Последователни измервания на производителността на базата на CrystalDiskMark v.5.1.2 и I0meter 1.1.0.
* Скорости, базирани на вътрешни тестове. Реалната производителност може да варира.
* TBW (Записани терабайта): Записаните терабайти е общото количество данни, които могат да бъдат записани на твърдотелния диск SSD, преди да има риск той да се повреди.
* 1GB = 1 милиард байта. Реалният използваем капацитет може да варира.
* 5 години или 380 TBW, което събитие настъпи първо.


Виж още SSD дискове Gigabyte

Технически характеристики

Капацитет:  256 GB
Интерфейс:  M.2 (NVMe)
Монтаж:  Вътрешни
Размер:  M.2 (2280)
  • Какво пазаруват другите Какво пазаруват другите
  • Какво пазаруват другите Най-продавани продукти
  • Какво пазаруват другите Промоционални продукти

Свързани продукти и тагове: