Гейминг слушалки Logitech G635 - 7.1 Lightsync product
promo
НазадMULHLOGITECHG63571LIGHTSYNCMULHLOGITECHG63571LIGHTSYNCMULHLOGITECHG63571LIGHTSYNCMULHLOGITECHG63571LIGHTSYNCMULHLOGITECHG63571LIGHTSYNCMULHLOGITECHG63571LIGHTSYNCMULHLOGITECHG63571LIGHTSYNCMULHLOGITECHG63571LIGHTSYNCMULHLOGITECHG63571LIGHTSYNCMULHLOGITECHG63571LIGHTSYNCНапред

Слушалки Logitech G635, микрофон, гейминг, 7.1 Lightsync, черни

Свежи предложенияПромоцията е валидна от 22-05-2020 04:10:00 до 22-06-2020 04:10:00
или до изчерпване на складовите наличности.

  228.99 лв

  Всички цени са с начислен ДДС

  ОписаниеТехнически характеристикиВземи на изплащане

   

   

   

  Чуйте врагове да се промъкват наоколо, специални знаци за способности и всичко останало около вас. Бъдете напълно потопени в игрището и чуйте цялата епична музика. Най-модерните аудио технологии и материали за издръжливост се комбинират, за да доставят широк кинематографичен звук. Аудио драйверите Pro-G ™ са подобрени на 50 мм и DTS Слушалки: X 2.0 surround 1DTS Слушалки: X 2.0 съраунд звук е достъпен само за Windows OS и изисква софтуер за игри Logitech G HUB, който създава максимален звуков опит.

   

   

   

  PRO-G ™ 50 mm

  ~ 16.8M LIGHTSYNC ™ RGB ЦВЕТОВЕ
  ДРАЙВЕРИ С
  НИСКО ИЗКРИВЯВАНЕ
  DTS HEADPHONE: X 2.0
  СЪРАУНД ЗВУК ОТ СЛЕДВАЩО ПОКОЛЕНИЕ

  СЪОБРАЗЕНИ С ИГРАТА, С ВЪЗМОЖНОСТ ЗА ПЕРСОНАЛИЗИРАНЕ, 

   

   

   

   

  Насладете се на невероятни DTS  слушалки: X 2.0, която работи с по-голяма прецизност от стандартния 7.1-канален съраунд звук. 2DTS слушалки: X 2.0 съраунд звук е достъпен само за Windows OS и изисква софтуер за игри Logitech G HUB Прецизен и точен пространствено съзнание по време на игра ви позволява ясно да разпознавате позицията и разстоянието в пълен 3D звук. Слушането на обкръжението очевидно може да бъде разликата между победата и поражението.

   

   

   

   

  PLAY ADVANCED

  Модернизираните Pro-G 50 mm драйвери са конструирани с тъкана хибридна мрежа, която отключва по-голям звуков детайл, дълбочина и яснота при всеки обем. Сега, с увеличения диаметър, Pro-G се представя по-добре от всякога. Нискочестотни звуци - като бумните експлозии и богатите саундтраци - са още по-пълни и кинематографични. Високите честоти - гласове, стъпки, изстрели - са невероятно чисти и пресъздадени.

   

   

   

   

  НАПЪЛНО АДАПТИВНИ

  С софтуера за игри Logitech G HUB можете да персонализирате LIGHTSYNC RGB осветлението, да програмирате G-клавиши с макроси и команди в играта и да персонализирате аудио предпочитанията с уникални профили за всяка игра и приложение.

   

   

   

   

   

  ЕДНИ СЛУШАЛКИ, ВСИЧКИ ПЛАТФОРМИ

  Една слушалка за всички ваши устройства. Изберете от PC, мобилни и игрови конзоли, включително Nintendo ® Switch ™ , PlayStation ® 4 и Xbox ® One.

   

   

   

   

   

  Mic + 6 mm е бум микрофон, подобрен за невероятно ясни и точни съобщения. Бумът има светодиоден индикатор, така че да знаете кога микрофонът е заглушен. Когато не се използва, микрофонът на стрелата може да се сгъне обратно в слушалките, което го прави почти невидим.

   

   

   

  СЪЗДАДЕН ЗА КОМФОРТ И ИЗДРЪЖЛИВОСТ

  Ще бъдете изключително удобни, дори и по време на най-дългите гейминг сесии с луксозна тапицерия от изкуствена кожа в чашките за ухо и лентата за глава. G635 е снабден с циркумаурални възглавнички с голям диаметър, които се вписват изцяло около ушите, не оказват пряко натиск върху меките тъкани и осигуряват пасивна шумоизолация. Чашките за ухо се отстраняват за почистване.

   

   

   

   

  СПЕЦИФИКАЦИИ

  •  


  Logitech G635 са гейминг слушалки, проектирани да осигуряват напълно съвършен звук. Изработени са от висококачествени материали и са оборудвани с множество технологии, които имат за цел да подобрят геймплея ви.

  Модернизираните Pro-G 50 мм драйвери са конструирани с патентована тъканна хибридна мрежа, която отключва по-голяма звукова детайлност, дълбочина и яснота. Pro-G се представят по-добре от всякога. Нискочестотните звуци - като експлозии и богатите саундтраци - са още по-изумяващи и кинематографични. Високите честоти - гласове, стъпки, изстрели - са невероятно чисти.

  Със софтуера Logitech G Hub, който можете да изтеглите от официалния сайт на Logitech, имате възможност да персонализирате LightSync RGB подсветката, да програмирате G-клавиши с макроси и команди и да персонализирате аудио предпочитанията си с уникални профили за всяка игра.

  Mic + 6 mm е микрофон, подобрен за невероятно ясни и точни разговори. Чрез светодиодния индикатор ще знаете кога микрофонът е заглушен. Когато не се използва, микрофонът може да се сгъне обратно в слушалките, което го прави почти невидим.

  Освен със страхотни технологии, слушалките Logitech впечатляват и с удобство. G635 осигуряват комфорт дори по време на най-дългите гейминг сесии, благодарение на луксозната облицовка от изкуствена кожа на чашките и лентата за глава. Моделът предоставя пасивна шумоизолация и не оказва пряк натиск върху меките тъкани на ухото. Чашките могат да се свалят, за да се почивстват.

   

   

   

  ФИЗИЧЕСКИ СПЕЦИФИКАЦИИ
  Височина: 188 mm
  Ширина: 195 мм
  Дълбочина: 87 мм
  Тегло (без кабел): 344 g
  Дължина на кабела: 2,8 m
  Дължина на мобилния кабел: 1,5 m

   

  ТЕХНИЧЕСКИ СПЕЦИФИКАЦИИ
  Слушалка
  Водач: 50 mm
  Честотна характеристика: 20 Hz-20 KHz
  Импеданс: 39 ома (пасивен), 5 k ома (активен)
  Чувствителност: 93 dB SPL / mW
  Микрофон (бум)
  Модел на микрофона: Кардиоиден (еднопосочен)
  Размер: 6 мм
  Честотна характеристика: 100 Hz-10 KHz

   

  ИЗИСКВАНИЯ
  Windows ® 10, Windows 8.1, Windows 7, Mac ® , Nintendo Switch ™ , PlayStation 4, Xbox One, таблет или мобилно устройство
  USB 2.0 порт за компютри или 3.5 мм аудио порт за конзолни или мобилни устройства
  DTS Слушалки: X 2.0 е активиран на компютър чрез USB връзка и софтуер Logitech G HUB
  Опционалният софтуер за HUB изисква достъп до интернет за инсталиране на софтуер и работи на 64-битови Windows ® 7, Windows 8, Windows 10 или късно
  Виж още Слушалки Logitech

  Технически характеристики

  Вид:  Върху ухо
  Микрофон:  Да
  Тип на връзката:  Жична
  Цвят:  Черен
  Тип:  Гейминг

  Вземи на изплащане

  • Какво пазаруват другите Какво пазаруват другите
  • Какво пазаруват другите Най-продавани продукти
  • Какво пазаруват другите Промоционални продукти

  Свързани продукти и тагове: