Friday the 13th: The Game Ultimate Slasher Switch product
НазадGCONGFRIDAY13GAMEULTSLASHSWTCHGCONGFRIDAY13GAMEULTSLASHSWTCHGCONGFRIDAY13GAMEULTSLASHSWTCHGCONGFRIDAY13GAMEULTSLASHSWTCHGCONGFRIDAY13GAMEULTSLASHSWTCHGCONGFRIDAY13GAMEULTSLASHSWTCHGCONGFRIDAY13GAMEULTSLASHSWTCHGCONGFRIDAY13GAMEULTSLASHSWTCHGCONGFRIDAY13GAMEULTSLASHSWTCHGCONGFRIDAY13GAMEULTSLASHSWTCHGCONGFRIDAY13GAMEULTSLASHSWTCHНапред
ОписаниеТехнически характеристики
Това издание съдържа:

Friday the 13th: The Game (игра)
Limited Edition Game Poster (плакат)
Clothing & Costume Packs (допълнения)
Kill Packs (допълнения)
Emote Pack (допълнение)


Играта Friday the 13th, ще се опита да даде на всеки един играч средствата да оцелее, избяга и дори да победи човекът, който не може да бъде убит. Всяка геймплей сесия, ще ти даде нов шанс да докажеш дали умееш нужното, не само за да оцелееш, а и да надвиеш най-ефективния убиец в историята на киното: касапин с повече убийства от всичките си съперници.


Междувременно, Джейсън ще има достъп до редица умения, с които да намери, залови и убие плячката си. Дебни от сенките, уплаши мишените си и ги убий в правилния момент, по най-бруталния начин, който можеш да си представиш. Управлявай един легендарен убиец, а именно Джейсън Ворхис, и ужаси клетниците, които попаднат на пътя ти.


Виж още Игри за Конзоли Gun Media

Технически характеристики

Конзола:  Switch
Жанр:  Ужаси
Тип:  Multiplayer
Тип мултиплейър:  CO-OP / Versus
Интернет връзка:  Задължителна
Вид:  Игра
Възрастова граница:  18+
  • Какво пазаруват другите Какво пазаруват другите
  • Какво пазаруват другите Най-продавани продукти
  • Какво пазаруват другите Промоционални продукти

Свързани продукти и тагове: